Een mini-spa in uw eigen badkamer

De ultieme wellness ervaring met de Skill stoomcabine

Totale ontspanning van al uw zintuigen in één product. Als u een unieke en stijlvolle spa in je eigen badkamer wilt creëren is de Skill de beste keuze. De stoomcabine kan geheel naar wens worden uitgerust met verschillende extra's voor een ultieme wellness gevoel. Een complete wellness oplossing voor de badkamer die stijl en technologie samenvoegt.

Multifunctionele stoomcabine

Skill is een multifunctionele, complete douchecabine die op uw persoonlijke wensen kan worden afgestemd voor een onvergetelijke douche-ervaring. De verticale hydromassage, regendouche en stoomfunctie zijn allemaal mooi in de cabine zijn weggewerkt. De belangrijkste eigenschappen van de Skill zijn het Chromolight dat kleur en karakter toevoegt, de stoomgenerator met geurdispenser voor een exclusief gevoel van ontspanning, het opklapbare zitje en de comfortabele rugleuning voor meer comfort en de Bluetooth audioverbinding met een externe bron voor de juiste melodie op onvergetelijke momenten van welzijn.

Verschillende uitvoeringen

De stoomcabine Skill van Novellini is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De Skill Dual biedt bijvoorbeeld genoeg ruimte voor twee personen die ieder gebruik kunnen maken van een eigen douchekop. Maar ook voor één persoon zijn verschillende variaties beschikbaar: kies uit een vierkant of rechthoekige cabine. Skill is leverbaar in de kleur wit met een aantal kleuraccenten: Briljantblauw, Grijswit, Kiezelgrijs, Perla of Wit mat. Het solide veiligheidsglas heeft een dikte van acht millimeter. Aan design en comfort voegt Skill technologie ten behoeve van een eenvoudig gebruik en onderhoud toe: antikalkfilters, een intuïtief bedieningspaneel en de Crystal Clear antikalk glasbehandeling.

Meer informatie

Zie hier voor meer informatie over de Skill stoomcabine. Of klik hier voor een Store Locator.