Bluetooth audio in de badkamer

AquaSound brengt een vernieuwde versie van haar Bluetooth audio systeem op de markt. Speciaal voor badkamer, keuken of veranda.

Bluetooth audio in de badkamer - Aquasound

Dit inbouwsysteem kan geheel in het verlaagde plafond worden ingebouwd.

De set omvat 2 speakers en een 50 watt Mini-Box (Bluetooth 4.0) en is Plug & Play. De eigen mobiel of tablet is altijd de bron voor dit systeem. Een iPhone of Smartphone is (middels Bluetooth) snel gekoppeld. Zo kan de gebruiker gemakkelijk Spotify, TuneIN of eigen muziek streamen naar dit systeem.
AquaSound brengt een nieuw Bluetooth systeem op de markt die de badkamer omtovert in een heuse relaxruimte. De eigen mobiel vormt altijd de (audio) bron voor dit systeem. Die staat immers vol met vertrouwde APP’s als Spotify, TuneIN of Deezer. Eenmaal ingebouwd kan elk lid van het gezin zijn eigen apparaat koppelen, direct en zonder poespas. Tevens is een AUX aansluiting voorzien op het apparaat. Zo kan een extern audio apparaat verbonden worden met de Mini-Box. Automatisch zal de versterker switchen van Bluetooth naar de AUX en visa versa.

Geen technische kennis nodig

Technische kennis voor de installatie en/of gebruik is niet nodig. Stekker in het stopcontact, de speakers aansluiten en het systeem is direct klaar voor gebruik. Het Bluetooth Music Center heeft een adviesprijs van € 269,- en kan – indien gewenst – geüpgrade worden naar grotere/andere speakers. Zo kan voor elke situatie een passende oplossing geboden worden.

Dit systeem zal ook compatibel zijn met de waterdichte controller, welke het merk over enkele maanden zal introduceren.

Specificaties

- Model: BMN50Easy-TW
- Vermogen: 50W @ 8 Ohm
- Afmeting: 100 x 80 x 44 mm
- Bluetooth: 4.0
- Speakers: Model Twist
- Vermogen: 45W @ 8 Ohm (RMS 25W)
- Afmeting: 135 mm (gatmaat 110 mm)
- Inbouw: Ja; middels klemveren.