High-End Plafond Speakerset

Het assortiment van AquaSound is uitgebreid met een High-End plafond speakerset. Geïntegreerde Bluetooth functionaliteit met High-End audio aspiraties.

Bluetooth ‘High-End’ plafond speakerset

Het assortiment van AquaSound is uitgebreid met een High-End plafond speakerset. Geïntegreerde Bluetooth functionaliteit met High-End audio aspiraties. In te bouwen in elk verlaagde plafond. Deze speakerset is een aanvulling op de reeds bestaande Bluetooth audio-systemen van het merk. De introductie sluit naadloos aan op een steeds bredere vraag naar Bluetooth-producten voor de badkamer. Hoewel AquaSound zich richt op de badkamer is de toepasbaarheid van haar producten natuurlijk veel breder.

Waterbestendige Bluetooth speaker:

Deze actieve inbouw speakerset (“Move”) is voorzien van een krachtige (70Watt / Max; RMS 40W) digitale versterker en is uitgevoerd met een 6,5” Kevlar conus. Hierdoor kunnen zelfs de diepste tonen met gemak worden weergegeven (60Hz-20 KHz). Een intens genieten van de favoriete muziek van de gebruiker is hierdoor gegarandeerd. Een tweede (passieve) luidspreker wordt eenvoudig doorgelust en heeft geen separate voeding nodig. Deze High-End weergave vraagt net wat meer inbouw ruimte achter het plafond, echter met een inbouwdiepte van slechts 95mm is dit zeer beperkt gebleven. De speakergrill met een diameter van 235mm is standaard uitgevoerd in wit, maar laat zich eenvoudig in andere kleurstellingen spuiten/lakken. Waterbestendig en daardoor veilig toepasbaar in de badkamer.


iPhone / SmartPhone snel gekoppeld:


Een mobiel is snel en eenvoudig via Bluetooth gekoppeld. Draadloos wordt de muziek (vanuit het Smart-device) gestreamd naar dit systeem. ‘Spotify’, ‘Deezer’ of ‘TuneIN Radio’ zijn nu makkelijk – en in hoge geluidskwaliteit - binnen de badkamermuren te beluisteren.


Uitbreiden met N-Joy controller:


Daarnaast is het ook mogelijk om deze speakerset te combineren met de N-Joy controller van het merk. Hiermee ontstaat een stand-alone audio systeem, waar niet perse de mobiele telefoon bij nodig is. Internet radio luisteren en persoonlijke muziek streamen (vanaf de controller) zijn dan de belangrijkste functies.


Eenvoudige installatie:


Dit High-End audiosysteem wordt gevoed door een 24V blok-adapter. De speakers zijn snel ingebouwd in het verlaagde plafond middels een slim klemsysteem. De speaker aansluiten op de stroom en klaar. Er is verder geen technische kennis nodig voor de installatie en gebruik. Dat noemen we nu Plug & Play.

 

Waar te koop:

De adviesprijs voor dit High-End speakersysteem zit op € 419,- (excl. btw).

Dit speakersysteem is direct leverbaar in de shop van het merk of bij geselecteerde Ambassadors in Nederland en België. Ga naar www.aquasound.nl voor uitgebreide informatie over deze speakerset.