Badkamerradio met Spotify Player

AquaSound is al jaren trendsetter in audio voor de badkamer. De N-Joy badkamerradio is, naast een volwaardige internetradio, ook een Spotify player.

Zo kun je met 2 drukken op het scherm je persoonlijke afspeellijsten of stemming selecteren. Zo begin je de dag altijd met je favoriete muziek…dat is pas lekker douchen.

Wil je in de badkamer lekker kunnen genieten van radio (internet), Spotify of je persoonlijke muziekbestanden. Met de N-Joy badkamerradio van AquaSound kan dat allemaal, zonder dat je je mobiel nodig hebt. Dit N-Joy systeem beschikt over een volwaardige radio waarmee je honderden radiostations binnen ‘touch bereik’ hebt. Daarnaast laat de interne MP3 speler je ook genieten van songs die zijn opgeslagen in de controller. Maar dit alles valt bijna in het niet als de Spotify player wordt geactiveerd. Direct zijn de persoonlijke afspeellijsten zichtbaar. Ook kun je een categorie selecteren die het beste past bij je stemming van de dag. En dat allemaal zonder al te veel poespas. Een gebruikersinterface die toegankelijk aanvoelt en waarbij je direct begrijpt hoe het apparaat te bedienen is. Een Spotify Premium account is wel vereist om van deze functies gebruik te kunnen maken.

Meer informatie?

Lees hier verder.