Inbouw WiFi-speakers in badkamer en keuken

Je favoriete muziek streamen naar je badkamer of keuken? Met de inbouw WiFi-speakers van Aquasound ben je altijd voorzien van je favoriete muziek.

WiFi audio

Wifi audio is ‘The Next Generation’ en geeft streamen een nieuwe dimensie. Zonder afstandsbeperkingen, zonder kwaliteitsverlies. Het bereik is groter (dan bij Bluetooth) en stabieler, dus beter.

De Wifi audio speakers welke in het huisnetwerk van de gebruiker zijn opgenomen zijn direct vindbaar met uw Smartphone. Gebruikers met een Apple telefoon kunnen direct streamen middels Airplay. Vanuit Spotify Premium (iOS en Android) kunt u een Wifi speaker selecteren en direct streamen. Voor de gebruiker met een Android (overigens ook te downloaden op iOS) toestel is er ook een handige app. Deze app geeft overzichtelijk één of meerdere WiFi speaker weer. Selecteer en stream. Betrouwbaar, makkelijk en heel stabiel!

De WiFi-speaker zijn eenvoudig snel in uw huisnetwerk te integreren. Zowel de Light, Luxe als Pro wifi speakers zijn perfect in te bouwen in bijvoorbeeld uw plafond door het kleine en ondiepe formaat. 

 

Light, Luxe of Pro?

Wifi inbouw speakers komen in verschillende maten. Zo heeft elke WiFi speaker z’n eigen unieke eigenschappen om zo te voorzien in de wensen van de gebruiker voor wifi audio. De Light speakers combineren een kleine inbouwdiepte met een prima geluidsprestatie, de Luxe wifi speakers geven een royale geluidsweergave met een goed bereik in de lage als hoge tonen. Wilt u maximale geluidskwaliteit combineren met diepe lage tonen en hoge tonen middels de draaibare tweeter? Kies dan voor de Pro wifi speakers. 

De inbouw WiFi-speakers zijn alle leverbaar in de kleuren wit, mat zwart of mat chroom