WiFi-Audio in badkamer of keuken

Spotify en Airplay compatibel

WiFi-Audio

Geef streamen een nieuwe dimensie met waterdichte inbouw WiFi-speakers. Eenmaal in uw thuisnetwerk geïntegreerd zijn deze WiFi-speakers overal in huis direct benaderbaar met uw smartphone. Stream per ruimte (of naar meerdere ruimtes tegelijkertijd) uw favoriete muziek, direct via de Spotify App of vanuit de AquaSound App. De versterker is AirPlay compatibel.

Wat is er nu mooier dan de dag swingend te beginnen door te luisteren naar uw favoriete muziek? In de badkamer, of keuken. Waar u maar wilt! De WiFi-Audio inbouw speakers zijn eenvoudig op te nemen in uw thuisnetwerk. Open Spotify op uw mobiel en kies uw favoriete muzieklijst of podcast. Stream de muziek direct over deze waterdichte inbouw speakers in hoge kwaliteit. Door het slimme besturingssysteem is het ook mogelijk om per ruimte uw muziek, individueel of tegelijk, af te spelen. Heeft u een iPhone dan kunt u ook gebruik maken van de AirPlay functionaliteit in de mobiele telefoon.

Lite, Luxe, Pro

 Er zijn 3 varianten leverbaar. Voor de compacte badkamer is er de Lite versie. Een kleine speakerset (rond 130 mm) met premium ambities. Met een prima geluidsweergave. De grote broer is de Luxe variant. Een royalere speakerset (rond 195 mm) gecombineerd met een krachitgere versterker vullen de royalere badkamer van perfect geluid. De Pro variant combineert de grootste speakerset (rond 230 mm) uit het AquaSound programma met een 70 Watt versterker. Dat wordt lekker swingen in de badkamer.

Wit, Mat zwart, Mat chroom

De speakers in deze sets zijn leverbaar in wit, mat zwart en mat chroom.