AquaSound BluetoothRadio

Met het Bluetooth Music Center heb je de meest eenvoudige manier om een ruimte van goed geluid te voorzien in je handen. Het combineert je huidige mobiele apparatuur met een krachtige digitale versterker die toch eenvoudig te verbergen is. Verbaas vrienden (en jezelf) met professioneel geluid zonder omhaal.  Ben je op zoek naar een stand-alone muziek systeem, waarbij je geen andere apparaten nodig hebt, dan is het waterdichte Badkamer radio systeem (het Wipod Music Center) een aanrader.

het Bluetooth Music Center maakt muziek luisteren makkelijk, overal!

AquaSound’s KeukenRadio: het Bluetooth Music Center

maakt muziek luisteren makkelijk, overal!

Geen draden meer, en toch altijd precies die muziek die je graag hoort. En de bron? Dat is je eigen iPhone, SmartPhone of tablet. Want die staat immers vol met je eigen muziek en met interessante (muziek) APP’s. En een dock? Niet nodig. Na een eenvoudige installatie van het systeem kun je binnen enkele seconden je mobiel (altijd draadloos) koppelen. Een geheel verborgen muzieksysteem, gewoon zonder poespas. Geschikt voor keuken, badkamer en Veranda.

Je vertrouwde APP’s als aansturing

Je eigen iPhone/iPad SmartPhone of Tablet is de bron voor dit muzieksysteem. Want die staat immers vol met je eigen muziek (APP’s). Je hoeft dus niet aan het systeem te wennen, alles verloopt zoals je het al kent. Luister naar Internet Radio, kijk naar YouTube filmpjes, speel games of luister naar je persoonlijke MP3 muziek. Het geluid wordt gestreamd naar dit systeem dat jouw muziek volledig tot zijn recht laat komen. Laat je verbazen door de digitale geluidskwaliteit.

Een Keuken Radio met power: 35 of 50 Watt

Het vermogen van de Bluetooth versterker is met 35 of zelfs 50 Watt genoeg om een royale keuken of badkamer met geluid te vullen. Het volume regel je eenvoudig via de volume-toetsjes van je SmartPhone.

Eenvoudig te koppelen via Bluetooth

Het Bluetooth Music Center (BMC) is ontwikkeld om zo eenvoudig mogelijk te koppelen met je eigen mobiele apparaat. Hiervoor is de BMC uitgerust met het Bluetooth A2DP protocol. Het koppelen is zo binnen enkele seconden gebeurd en verzorgd een nagenoeg ruis- en storingsvrije geluidsoverdracht van jouw persoonlijke muziekkeuze.

Compact, krachtig en digitaal

De compacte Bluetooth versterker is het hart van de BMC systemen. De versterker kan door zijn kleine formaat eenvoudig uit het zicht worden geplaatst. En toch is dit vernuftige apparaat zeer krachtig door digitale aansturing van de speakers. Zelfs een royale keuken of badkamer wordt zo van volwaardig geluid voorzien.

Plug en Play installatie pakket

Tussen het openen van de doos en het gebruiken van je BMC zitten slechts drie stappen;
1…Monteer de speakers en sluit de speakerkabel aan.
2…Prik de adapter van de BMC in het stopcontact en sluit hem aan op de versterker.
3…Koppel uw mobiele apparaat via Bluetooth en geniet van je eigen muziek.