Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth muzieksysteem speciaal voor de keuken of badkamer, genaamd 'Bluetooth Music Center'. 

Hoe werkt het bluetooth muzieksysteem voor keuken of badkamer?

De bron voor dit systeem is altijd een iPhone, iPad, tablet of SmartPhone. Het mobiele apparaat is met een paar simpele klikken (via Bluetooth) gekoppeld aan dit verborgen muzieksysteem. Het geluid wordt rechtstreeks gestreamd naar de kleine, digitale versterker …draadloos …en zonder poespas. De aangesloten speakers geven een geweldige geluidservaring. Het hele systeem (inclusief de speakers) kan verborgen geïnstalleerd worden in bv een keukenkastje of achter een verlaagd plafond. AquaSound biedt met dit systeem een interessant product voor die consument die sfeer en gezelligheid in de keuken of badkamer belangrijk vindt.

Radio, MP3, YouTube of Angry Birds

Een SmartPhone of iPhone staat vaak vol met (MP3) muziek, filmpjes en APP-games, voor uren en uren luisterplezier. AquaSound geeft met haar muzieksysteem het luisterplezier een extra dimensie, want is een mobiel apparaat eenmaal via Bluetooth gekoppeld, dan wordt de keuken of badkamer omgetoverd tot een heus muziek/relax centrum. Het geluid uit een mobiele telefoon wordt rechtstreeks gestreamd naar de digitale versterker. De meegeleverde speakers geven het geluid perfect weer… of dat nu een MP3 liedje is, het geluid van Angry Birds op een iPad of dat van een Radio-App op een iPhone of SmartPhone. En dat zonder kabel wir-war.

Compact en krachtig
De digitale Bluetooth versterker is klein en krachtig tegelijk. Eenmaal een mobiel apparaat aan dit systeem gekoppeld, komt de kracht van de compacte unit pas tot uiting. De Bluetooth versterker meet niet veel groter dan een digitale camera. Toch heeft de versterker een vermogen dat vergelijkbaar is met een 50 Watt (piek) analoge versterker. De twee meegeleverde inbouw speakers hebben genoeg power om een grote keuken of badkamer van ongekend geluid te voorzien.

Prijzen

Met prijzen van € 299,- tot 419,- (incl btw) is dit muzieksysteem voor elke portemonnee te betalen en bijna een must-have voor iedere keuken of badkamer, maar ook veranda of serre. Op www.aquasound.nl staat alles over dit unieke systeem. Bij de keuken- en sanitairzaak is dit systeem te zien en te horen.