Spotify player in de badkamer

AquaSound voegt Spotify toe aan de N-Joy badkamerradio. Naast radio en MP3, krijgt de controller ook Spotify functionaliteit.

De Spotify player heeft nagenoeg alle functies die ook in de normale Spotify op de mobiele telefoon zit. Persoonlijke lijsten, zoeken naar artiesten, maar ook categorieën selecteren om de muziek af te stemmen op je persoonlijke moods. Kies op de waterdichte controller je favoriete artiest of stemming. Zo kun je de dag fit starten of ontspannen eindigen. Kijk op www.aquasound.nl/spotify-player om de mogelijkheden van de N-Joy badkamer radio te ontdekken.

Wil jij deze Aquasound Spotify player winnen?

Wij mogen er één weggeven!

 

En je maakt kans. Heb je al een WONEN.nl-profiel maar wil je toch meedoen? Laat dit dan in een reactie op deze pagina weten!

Loting: maandag 5 februari a.s.

Het waterdichte muziek systeem voor de badkamer: AquaSound Spotify Player. Volledig in de badkamer geïntegreerd. Luister naar internetradio of je persoonlijke muziekbestanden, die zijn opgeslagen in de N-Joy controller met z'n 5" scherm. Ook je persoonlijke lijsten binnen Spotify zijn in een handomdraai te beluisteren.

Magnetische wandhouder/lader

De waterdichte controller hangt op de magnetische wandhouder - dit is tevens een lader. Zo is de controller altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Om hem te gebruiken pak je eenvoudigweg de controller van de houder en met 2 drukken op het scherm zet je de radio aan of speel je je favoriete song.

Snel geïnstalleerd

Deze BadkamerRadio is gemakkelijk en snel overal te installeren. Dit hoeft vaak niet langer te duren dan zo'n 25-30 minuten. Een installateur draait er z'n hand niet voor om. De Min-Box wordt achter het plafond geplaatst, de speakers in het plafond (middels de veerklemmen) en de controller (met wandhouder/lader) op een 'strategische plek' tegen de muur.

Plug & Play

Technische kennis om dit waterdichte muziek systeem te plaatsen (en te gebruiken) is niet nodig. Het gehele systeem is Plug & Play. Zo kan elke badkamer of keuken in een handomdraai van een goed muzieksysteem voorzien worden