Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Hotbath Cobber Seventy: ware eyecathers met een subtiel ‘randje’

De Cobber Seventy serie bestaat uit drie bijzondere kranen. Vervaardigd uit robuust messing en afgewerkt met één van de meest subtiele rozetten op de markt.

Cobber Seventy: ware eyecathers met een subtiel ‘randje’

De Cobber Seventy serie bestaat uit drie bijzondere kranen. Vervaardigd uit robuust messing en afgewerkt met één van de meest subtiele rozetten op de markt; slechts 72mm ø. Echte Italiaanse perfectie.

Volledig naar wens te configureren
De serie bestaat uit drie soorten inbouwkranen: een douchethermostaat (CB7067), een badthermostaat met uitloop (CB7072) en een douche- en badthermostaat zonder uitloop (CB7071). De kranen zijn volledig naar wens te configureren; met keuze uit drie soorten hendels, 15 finishes en vrije keuze uit bijvoorbeeld een handdouche of extra grote regendouche. Daarnaast ook nog zowel horizontaal* als verticaal te plaatsen. Net wat in jouw badkamer zorgt voor het meeste gebruiksgemak en de mooiste uitstraling.  

Technische hoogstandjes
De inbouwproducten uit de Seventy serie zijn niet alleen esthetisch gezien echte pareltjes, maar ook technische hoogstandjes. Alle techniek zit namelijk netjes verborgen direct achter het subtiele rozet. Mocht er na jarenlang doucheplezier onderhoud nodig zijn, dan is dat altijd mogelijk zonder enig hak of breekwerk. Handig

Bekijk snel deze bijzondere kranen:

*De inbouw douche- en badthermostaat (CB7071 en CB7072) kan alleen horizontaal worden geplaatst.