Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Top 10 best bekeken kranen van 2020 | Hotbath

In Hotbath’s Top 10 hebben we voor jou de Top 10 best bekeken kranen van 2020 op een rijtje gezet. Bekijk snel welke kranen het populairst waren.

Top 10: best bekeken kranen

In Hotbath’s Top 10 hebben we voor jou de Top 10 best bekeken kranen van 2020 op een rijtje gezet. Bekijk de populairste kranen hier:

Nummer 1 én 2 de CB005 
We wisten al dat de Cobber een razend populaire serie was en dat zie je ook terug in het rijte met best bekeken kranen. De Cobber inbouw wastafelmengkraan CB005 staat zowel op de eerste als de tweede plek. De eerste plek is voor de uitloop van 18cm, de tweede voor die van 25cm. Deze inbouw wastafelmengkraan is met name populair dankzij het innovatieve 3+3 inbouwsysteem. Door dit systeem kan de kraan op wel 3 verschillende manieren geplaatst worden. 

Nummer 3 Cobber SDS9
Ook de derde plek is gereserveerd voor een kraan uit de Cobber serie; dit keer de prachtige opbouw stortdoucheset Cobber SDS9. Deze doucheset bestaat uit een stijlvolle hoofddouche, een praktische handdouche en een bijpassende thermostaat.

In de Hotbath Top 10 staan verder nog 3 andere douchesets, namelijk de Cobber IBS20A, de Get Together IBS1A én de Get Together IBS1.

Bekijk de hele Top 10