Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Binnenkijker Charis #MyHotbath

‘Onze badkamer is een oase van rust, waar je blij aan de dag begint’ – Charis

Douchen in een oase van rust

Na een flinke verbouwing hebben Charis en Justin onlangs hun intrek genomen in hun nieuwe huis in de buurt van Barneveld. De badkamer heeft misschien wel de grootste transformatie ondergaan.

In acht weken tijd hebben Charis en Justin hun jaren ’80 huis van onder tot boven verbouwd. De badkamer heeft volgens Charis de grootste verandering ondergaan. ‘De oorspronkelijke badkamer was een kleine, donkere ruimte met een piepklein dakraam. Het zou mij niet verbazen als de badkamer er al sinds de bouw van het huis in zat.’ Door een apart toilet bij de badkamer te betrekken en een dakkapel van vier meter breed te plaatsen, verandert de ruimte van donker en krap naar licht en ruim. ‘Nu is onze badkamer een oase van rust, waar je blij aan de dag begint.

Japandi badkamerstijl met geborsteld messing

In hun zoektocht naar nieuwe kranen vraagt Charis haar bijna 32.000 volgers op Instagram om raad. In hun vorige badkamer hadden ze zwarte kranen, waar de coating al snel vanaf bladderde. Nu wilden ze investeren in kwaliteit. ‘Het is altijd fijn om te weten dat anderen ergens een goede ervaring mee hebben. Hotbath en een ander merk werden door mijn volgers heel vaak genoemd. Toen we naar een sanitairzaak gingen had Hotbath onze voorkeur, vanwege de vele kleuren waar je uit kunt kiezen en de mooie afwerking. De winkel raadde ons ook Hotbath aan, dus we waren er snel uit. De stijl die ons aansprak voor de badkamer was: Japandi. Een mix tussen de strakke, lichte Scandinavische woonsmaak en de warme Japanse stijl. Onze kranen in geborsteld messing passen erg goed in deze sfeer. Ze zijn afgewerkt met een PVD-coating, zodat de mooie kleur behouden blijft.

Lees alles over de badkamer van Charis op de website.