Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De populariteit van inbouw wastafelmengkranen | Hotbath

Waar voorheen een kraan enkel een functionele functie had, is een kraan tegenwoordig meer een fashion item. Inbouwkranen zijn razend populair!

De populariteit van inbouw wastafelmengkranen

Waar voorheen een kraan enkel een functionele functie had, is een kraan tegenwoordig meer een fashion item van de badkamer. Mooie en opvallende kranen zijn echte eyecatchers en zorgen voor luxe sfeer in de badkamer. Inbouwkranen staan strak en geven een moderne look.

Inbouw Wastafelmengkranen
Inbouw wastafelmengkranen worden in de muur ingebouwd, oftewel een kraan uit de muur. Neem bijvoorbeeld de prachtige Cobber CB005. Naast dat het strak en netjes oogt, heeft een inbouwkraan het bijkomende voordeel dat het minder schoonmaken vergt. Een groot deel van de kraan zit namelijk ingebouwd in de muur en zal niet worden bloot gesteld aan water en kalk. Doordat de kraan geen ruimte inneemt op de wastafel hou je ook meer ruimte over op de wastafel om bijvoorbeeld een leuke plant of geurkaars neer te zetten. Zo creëer je precies de sfeer die jij voor ogen hebt. Dankzij het handige 3+3 systeem van Hotbath kun je bij veel kranen ook bepalen waar de knop van de kraan komt. Handig wanneer er ook linkshandige personen gebruik maken van de badkamer of als de ruimte van de badkamer beperkt is. 

Inbouw Douche- & Badkranen
Niet alleen een wastafelmengkraan kan ingebouwd worden, maar je kunt ook kiezen voor een douche of badkraan die netjes in de muur wordt weggewerkt. De hoofddouche kan via een wandarm of plafondbuis gemonteerd worden, zodat je geen glijstang nodig hebt.  

Verschillende stijlen & finishes
De inbouwkranen van Hotbath zijn in verschillende stijlen en finishes beschikbaar. Cobber kranen zijn in maar liefst 15 verschillende finishes verkrijgbaar. Daarnaast is de uitloop van de inbouw wastafelmengkraan verkrijgbaar in 2 formaten, zodat deze perfect past bij de waskom. 

Bekijk alle inbouwkranen van Hotbath op de website.
Meer badkamer inspiratie nodig? Bekijk dan snel onze prachtige Binnenkijkers