Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Binnenkijker Kelly #MyHotbath

De tuinderswoning van Kelly en Jarno is al meer dan zeventig jaar oud, maar hun badkamer is spiksplinternieuw.

‘In ons nieuwe huis hebben we weer voor Hotbath gekozen’

De tuinderswoning van Kelly en Jarno is al meer dan zeventig jaar oud, maar hun badkamer is nog spiksplinternieuw. Na een flinke verbouwing was dit een van de eerste ruimtes in huis die af was. Kranenserie Buddy uitgevoerd in chroom is de finishing touch van hun nieuwe thuisspa.

Dubbel geluk met twee wastafelmengkranen
De oorspronkelijke badkamer zat op de begane grond en op de eerste verdieping zat alleen een toilet.

Kelly en Jarno besloten om één slaapkamer op te offeren voor een nieuwe badkamer en hebben de toiletruimte erbij getrokken. ‘Nu hebben we een extra ruime badkamer. We hebben ervoor gekozen om alle kranen in de muur weg te werken. In ons vorige huis hadden we geen plek voor inbouwkranen en hadden we één opbouw wastafelmengkraan. Wel een hele mooie: Buddy van Hotbath. Dat was zo goed bevallen, dat we weer voor Hotbath hebben gekozen. Voor de nieuwe badkamer wilden we graag een dubbele wastafel met twee kranen.

De luxe van een grote douchekop

In hun vorige huis hadden Kelly en Jarno een inloopdouche met een regendouche van Hotbath. Een luxe die ze nu graag weer wilden. ‘Het was nog even puzzelen, want de badkamer heeft een schuin dak en we wilden ook graag een vrijstaand bad en een toilet. Uiteindelijk is het gelukt om een relatief diepe inloopdouche te maken en hebben we ons zelf verwend met een thermostatische doucheset Buddy met de grootste douchekop. Het is net wat luxer en staat mooi in onze wat ruimere inloopdouche. 

Blikvanger: vrijstaande badmengkraan mét vloermontage
Het vrijstaande bad, een grote wens van Kelly, is er ook gekomen. Met naast het bad een vrijstaande badmengkraan die op de vloer is gemonteerd. ‘Een vrijstaand bad vind ik prachtig en straks kan June er lekker in spelen.

Als echte koukleum kijk ik er al naar uit om in de herfst en de winter weer een bad te nemen. Muziekje aan, een tijdschrift en een glas rode wijn bij de hand. Hmm!’

Kennis maken met Buddy van Hotbath?

Heb jij ook interesse in onze chrome serie? Bekijk dan snel de mogelijkheden