Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

In 5 stappen een nieuwe badkamer | Hotbath

In een paar stappen naar jouw nieuwe droombadkamer? Wij helpen je om tot jouw ideale badkamer te komen door het volgen van 5 eenvoudige stappen.

In 5 stappen een nieuwe badkamer | Hotbath

Stap 1: Moodboard maken
Verzamel plaatjes, stalen, catalogi en folders van badkamers die je mooi vindt. Of verzamel op Pinterest inspirerende badkamerbeelden. Leg alles bij elkaar en bedenk wat je zo aanspreekt: is het de indeling, een badkamerstijl, zijn het de kleuren of de materialen?

Stap 2: Het ontwerp
Voor je naar een sanitairzaak gaat, kun je al over een aantal dingen nadenken. Wil je een douche én een bad, een inloopdouche, een douchebak of douchen in bad, inbouw- of opbouwkranen en een radiator of vloerverwarming? Red je het met één wastafel of is een dubbele in jouw gezin dé oplossing?

Stap 3: Sanitair
Op het gebied van sanitair valt er veel te kiezen. Een inloopdouche is al jaren populair. Deze douche is niet alleen prachtig om te zien, maar ook drempelloos en onderhoudsvriendelijk. Qua douchesystemen valt er bij Hotbath veel te kiezen. Wat denk je van een thermostatische doucheset die in vijftien finishes verkrijgbaar is?

Stap 4: Kranen
Je kunt je zoektocht naar een nieuwe badkamer ook beginnen met het kiezen van een kraan. Jouw keuze zegt veel over je favoriete badkamerstijl. Denk bijvoorbeeld aan een doucheset in de finish geborsteld nikkel in combinatie met betonstuc, een wastafelmengkraan in geborsteld messing met marmer of mat zwarte kranen gecombineerd met een staallook douchewand.

Stap 5: Finishing touch met accessoires
Of je nu voor de kranenserie Archie kiest in RVS 316 of voor een van de kleurrijke designkranen uit de Cobber serie, bij Hotbath kun je je accessoires uit laten voeren in dezelfde finish. Wel zo mooi: dan maak je echt één geheel van je badkamer. Denk aan een zeepdispenser, een hoekdraadkorf, een toiletrolhouder en een handdoekstang. Het is zelfs mogelijk om het bedieningspaneel van je toilet in dezelfde finish uit te laten voeren.

Meer badkamer inspiratie? Lees het hele artikel op de website of bekijk onze binnenkijkers