Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Hotbath Cobber X: trendy met een ruw randje

Een kraan met een unieke, ambachtelijk afgewerkte hendel. Een speciale uitvoering binnen de populaire Hotbath Cobber kranenserie!

Hotbath Cobber X: trendy met een ruw randje

Een kraan met een unieke, ambachtelijk afgewerkte hendel. Een speciale uitvoering binnen de populaire Cobber kranenserie!

Kraan met een eigen karakter

Wie zoekt naar een bijzondere kraan, heeft ‘m gevonden: de hendel van Cobber X is voorzien van een unieke, ruwe gravure. De ambachtelijk afgewerkte hendel nodigt uit om de kraan te gebruiken en aan te raken. Door dit detail is Cobber X een stoere en opvallende verschijning in iedere badkamer en keuken. De kraan is niet alleen mooi om naar te kijken, maar prikkelt ook je zintuigen.

Voor Cobber X kun je kiezen uit vier kleuren: Chroom, Geborsteld Nikkel, Mat Zwart en Geborsteld Messing PVD. De ambachtelijke hendel komt prachtig tot z’n recht, welke finish je ook kiest. Ga bijvoorbeeld voor Geborsteld Messing PVD, een geborstelde finish met een touch of gold die direct de toon zet in huis. Dankzij de PVD-coating is de kraan nog sterker, krasbestendig en voorzien van een perfecte glans. Maak een statement met Mat Zwart of voeg sfeer toe met de warme gloed van Geborsteld Nikkel. Chroom is tijdloos mooi en een all-time favourite.

Cobber X in je hele interieur

Cobber X is zowel geschikt voor de badkamer als de keuken. De unieke gravure is doorgevoerd in de hele serie, zodat gemakkelijk één geheel gecreëerd kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige vrijstaande wastafelmengkraan of voor een compleet ingebouwde thermostaat met verschillende bedieningsknoppen. Cobber X in de keuken? Ook dat is mogelijk! 

Meer zien?

Wil je meer zien van Cobber X? Laat je inspireren door deze bijzondere kranenserie!