string(1) "p"

Messing in de badkamer | Hotbath

Wil je écht iets bijzonders in de badkamer, denk dan eens aan kranen en badkameraccessoires met een messing finish. Zo mooi!

Messing in de badkamer

Wil je écht iets bijzonders in de badkamer, denk dan eens aan kranen en badkameraccessoires met een messing finish. Zo mooi! Het is een subtiele manier om je badkamer een luxueuze en unieke uitstraling te geven. Benieuwd wat er bij Hotbath allemaal mogelijk is? Laat je inspireren door deze badkamers met een gouden randje!

Badkamertrend: messing

Op het gebied van messing kranen en messing badkameraccessoires heb je bij Hotbath veel mogelijkheden. De Cobber serie bestaat uit maar liefst vijftien kleuren, waaronder Gepolijst Messing en Geborsteld Messing. Messing is een trendy materiaal met een ‘touch of gold’ dat bezig is aan een opmars in het interieur. Gepolijst Messing heeft een mooie glans, Geborsteld Messing heeft een wat mattere uitstraling. Deze finishes noemt Hotbath ‘living colours’. Het unieke aan deze kranen is dat ze door het gebruik en invloeden van buitenaf een uniek patina krijgen. De kranen gaan leven en veranderen op natuurlijke wijze van kleur.

Messing PVD
Wil je liever kranen die hun oorspronkelijke kleur behouden? Kies dan voor Gepolijst Messing of Geborsteld Messing met een PVD-coating (Physical Vapor Deposition). Door deze coating oxideert het materiaal niet en blijft de trendy kleur gegarandeerd. Bovendien maakt het de kranen sterker, krasbestendig en zorgt het voor de perfecte glans. Wil je nog een stapje verder? De Cobber kranenserie herbergt twee aparte series: Cobber X en Cobber @work. De Cobber X heeft een bijzondere hendel met een ruwe afwerking. Bij Cobber @work ziet de hendel eruit als een tandwiel. Beide series kun je uit laten voeren in Geborsteld Messing mét een PVD-coating.

 

Luxe uitstraling met messing kranen

Met messing accenten geef je je badkamer de uitstraling van een chique boetiekhotel. Anders dan je misschien zou denken, is deze finish gemakkelijk met andere materialen te combineren. Messing is bijvoorbeeld prachtig met marmeren muurtegels of een houten wastafelmeubel. Je kunt zowel kiezen voor licht hout als donker hout. Of mix en match de goud-look kranen met een wastafelmeubel van robuust beton of met betonlook tegels. Zwart of natuursteen doen het ook goed met messing en zorgen voor een luxe uitstraling. Zo zie je maar: met messing kun je alle kanten op!

Kijk binnen in het project Saint Germain. Hier is gekozen voor kranen in Geborsteld Messing, die ze combineert met marmer, hout en witte tegels. Laat je inspireren of begin direct met combineren!