Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Trend - Groen in de badkamer | Hotbath

Door planten aan je badkamer toe te voegen waan je je heel even op Bali of in Costa Rica. Het frisse plantengroen zorgt voor een mooi contrast.

Groen in de badkamer

Door planten aan je badkamer toe te voegen waan je je heel even op Bali of in Costa Rica. Het frisse plantengroen zorgt voor een mooi contrast met de strakke kranen in glanzend chroom, geborsteld messing of een andere bijzondere finish. Wil je nog meer bewuste en duurzame keuzes maken in de badkamer? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Trend: planten in de badkamer

Planten brengen een badkamer tot leven en zorgen ervoor dat je je even op een tropische vakantiebestemming waant. Hoe klein je badkamer ook is: er is altijd wel plek voor een plant. Bovenop de spiegelkast, aan de radiator of in een nis bij het toilet. Wil je het groots aanpakken? Kies dan voor een wand vol varens voor een superdeluxe hotel vibe. Of hang een bosje eucalyptus onder de douchekop voor het ultieme spagevoel.

Wil je wat pit toevoegen aan al die planten? Kranenserie Buddy bestaat uit stoere, krachtige en tijdloze kranen die gezien mogen worden. De finishes chroom en geborsteld nikkel vormen een mooi contrast met het frisse groen.

Duurzame badkamer

Een ‘groene’ badkamer betekent ook: kiezen voor een duurzame badkamer. Zonder op comfort in te leveren natuurlijk! Lees snel meer over hoe je een duurzame badkamer kunt realiseren.