Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Trends in de badkamer | Hotbath Cobber

Zwart is een populaire finish voor badkamerkranen. Zeg je zwarte kranen, dan zeg je Cobber. Een designkraan van Hotbath en een echte eyecatcher.

Zwart accenten in de badkamer

Zwart is een populaire finish voor badkamerkranen. Zeg je zwarte kranen, dan zeg je Cobber. Een designkraan van Hotbath en een echte eyecatcher in je badkamer.

Trend: zwart in huis

De kleur zwart is bezig aan een opmars in ons interieur. Kijk naar de populariteit van stalen deuren, zwarte keukens en zwarte raamdecoratie. De kleur is met bijna elke woonstijl te combineren, zorgt voor pit en is net als wit tijdloos. Zwart leent zich goed voor enkele stoere accenten en je creëert er een stijlvolle en luxueuze uitstraling mee. Kies je voor zwarte kranen, dan kun je niet om Cobber heen. Een van de populairste kranenseries van Hotbath en verkrijgbaar in maar liefst vijftien finishes, waaronder een prachtige Mat Zwart en Zwart Chroom.

 

Zwart in de badkamer

Dat zwarte kranen prachtig zijn, bewijst de IBS20BL: een complete thermostatische douche met twee stopkranen. Een lust voor het oog en een feest om onder te staan. Je kunt de doucheset helemaal aanpassen aan jouw wensen en de indeling van je badkamer. Liever een grotere hoofddouche, driestanden handdouche of een plafondbuis in plaats van een wandarm? Met een driestanden douche kun je ervoor kiezen om je haar nat te maken en de straal kun je aanpassen aan je stemming: heb je zin in een masserende straal of liever een zachte nevel? Het kan allemaal!

Harmonieus geheel

Om een harmonieus geheel van je badkamer te maken is het mooi om een zwarte doucheset te combineren met zwarte wastafelmengkranen en in het geval van een bad: een zwarte badmengkraan. Met bijpassende zwarte accessoires uit de Cobber serie, zoals een zeepdispenser en een toiletrolhouder, kun je je badkamer helemaal af maken.

Lees meer over zwart in de badkamer