Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Kleurrijke badkamer inspiratie | Hotbath

Met een Hotbath wastafelkraan of douchekraan haal je kleur in huis. Laat je inspireren door deze kleurrijke badkamer ideeën.

Kleurrijke badkamer inspiratie

Een van dé badkamertrends voor 2021? Een kleurrijke badkamer! Een witte badkamer wordt steeds vaker vervangen voor een badkamer met kleur. Wat denk je van okergele muren, donkergrijze tegels en kranen in verouderd ijzer? Met een Hotbath wastafelkraan of douchekraan haal je kleur in huis. Laat je inspireren door deze kleurrijke badkamer ideeën.

Kleur in de badkamer
Wit wordt vaak gekozen als kleur voor het sanitair, de tegels en de muren. Best logisch, want het oogt fris en rustig. Het is een veilige kleurkeuze waar je niet snel de mist mee in gaat, maar het is ook een beetje saai. Met kleur geef je je badkamer karakter en maak je er iets bijzonders van. En anders dan je misschien denkt, kan een kleurrijke badkamer ook een oase van rust zijn. Natuurlijke kleuren zoals nudetinten, zandkleuren en terracotta zijn populair. Wil je een fellere kleur toepassen in de badkamer? Dat kan! Kies deze fellere kleur als basis en combineer met grijs-, wit- en zwarttinten. Een witte kraan uit de Cobber serie van Hotbath kun je bijvoorbeeld goed combineren met meer uitgesproken kleuren. Er wordt wel gefluisterd dat mat witte kranen de nieuwe badkamertrend gaan worden. Zit je meteen goed!

Blijvertje: zwarte kranen
In 2020 waren zwarte kranen razend populair en die trend zet in 2021 door. Prachtig in een moderne of industriële badkamer, maar ook in een Scandinavische badkamer of een landelijke badkamer. Kortom, in elke badkamer eigenlijk! Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om de Cobber serie van Hotbath heen. Naast mat zwart heb je keus uit maar liefst vijftien finishes, zoals verouderd ijzer (zie het beeld hiernaast) en rosé goud. Cobber is niet voor niets een van de populairste kranenseries van Hotbath. Kies bijvoorbeeld voor een wastafelmengkraan met een draaibare uitloop Cobber CB004 en een zwarte doucheset IBS20BL. Zwarte kranen kun je combineren met bijna alle kleuren, dus dat is makkelijk mixen en matchen.

Lees hier meer kleurrijke badkamer inspiratie.