Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Top 10 meest verkochte series van 2020 | Hotbath

In Hotbath’s Top 10 hebben we voor jou de Top 10 meest verkochte series van 2020 op een rijtje gezet. Bekijk snel welke series het populairst waren.

Top 10: meest verkochte series

Een jaar vol prachtige kranen en badkamers waarvan zelfs wij sprakeloos waren! In Hotbath’s Top 10 hebben we voor jou de Top 10 meest verkochte series van 2020 op een rijtje gezet. Bekijk snel welke series het populairst waren.

#1: Cobber
De Cobber serie is de absolute nummer één als het aan komt op het aantal verkochte series. Wat de Cobber zo populair maakt is dat deze serie verkrijgbaar is in maar liefst 15 verschillende finishes. Zo zijn de kranen bijvoorbeeld verkrijgbaar in stoer mat zwart of luxueus geborsteld koper. De Cobber kranen zijn dan ook echte eyecatchers die de show stelen in elke badkamer.

#2: Archie
Op een respectabele tweede plek vinden we kranenserie Archie. Archie is een ijzersterke en toch elegant vormgegeven kraan. Een echte aanwinst voor met name de moderne badkamer, keuken of toilet. Deze serie is uitgevoerd in RVS 316; roestvrij staal van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kun je jarenlang blijven genieten van deze kranen. Door zijn vrijwel onverwoestbare karakter is Archie daarnaast ook een hele duurzame keuze.

#3: Buddy
Op plek nummer drie staat Buddy. Buddy is één van de meest robuuste kranenseries van Hotbath met een solide en tijdloze uitstraling. De kranenserie Buddy bestaat uit een groot aantal verschillende modellen in chroom of geborsteld nikkel. Op deze serie raak je nooit uitgekeken. Voor ons is het dan ook eigenlijk geen verrassing dat Buddy hoog in de lijst is geëindigd. Het is een serie waar je echt op kunt bouwen.

Opvallende nieuwkomer: Mate
Een opvallende nieuwkomer in de Hotbath top 10 is de serie Mate. Bij deze serie staat comfort voorop en deze is dan ook voorzien van vele luxe comfortopties; bodyjets, cascade uitlopen en zelfs LED verlichting. Dit is het bewijs dat wellness in huis aan populariteit wint! In een hectisch bestaan, zorgt Mate voor ultieme comfor en volledige ontspanning.

Bekijk de hele Top 10