Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Binnenkijker Ingeborg #MyHotbath

Hotbath kranen zijn de mooiste kranen die ik ken – Ingeborg

Binnenkijken bij een interieurstylist

Als interieurstylist denkt Ingeborg regelmatig met klanten mee over hun badkamer. De kranen van Hotbath neemt ze vaak mee in haar adviezen. Begin dit jaar verhuisde ze met haar gezin naar een nieuwe woning en dus was het tijd om kranen uit te zoeken voor haar eigen badkamer. 

Warme touch met geborsteld messing
‘Geborsteld messing vind ik erg mooi bij blauw en de zandtinten’

“Ik zie veel badkamers met zwarte, witte en grijze accenten, maar dat past niet zo bij ons. In onze badkamer zit geen raam, dus ik wilde graag een lichte en warme sfeer creëren. We wonen vlakbij het strand en dat heeft mij geïnspireerd in het ontwerp. We kozen voor een kleurpalet van zandtinten, blauw en het wit van de wastafels. Door een mix van kleuren en materialen kun je een badkamer verrassend en eigen maken. De zandkleurige tegels op de wand links hebben een reliëf en aan de andere kant zitten glanzende, blauwe tegels. Met die reliëftegels wilde ik persoonlijkheid toevoegen. Dat heeft een nieuwbouwhuis ook wel nodig, alles is nieuw en strak. Geborsteld messing vond ik erg mooi bij het blauw en de zandtinten. Zo ontstond die warme sfeer waar we zo naar op zoek waren. De kranen hebben een PVD-coating, waardoor het oppervlak niet verkleurt zoals bij de Living Colours. De kranen worden erg veel gebruikt in ons gezin, maar door de coating zien ze er na bijna één jaar nog steeds als nieuw uit.”

Bewust gekozen voor inbouwkranen
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Een bad had waarschijnlijk wel gepast, maar daar hebben ze bewust niet voor gekozen. “Ik wilde de badkamer niet volproppen, maar vooral ruimtelijk houden. We zijn met z’n vijven, dus het is hier vaak al druk zat. Een dubbele wastafel was daarom een grote wens. Mijn man is doordeweeks al vroeg op pad voor zijn werk, maar ik sta regelmatig samen met mijn dochter van negen jaar voor de spiegel. Ze vindt het bijvoorbeeld erg leuk om haar haren te vlechten. We hebben bewust gekozen voor inbouwkranen (Cobber CB005). Zo houd je meer ruimte over op je badkamermeubel en het ziet er strak uit. In het gebruik zijn de kranen ook heel prettig.”

Lees hier meer over de badkamer van Ingeborg.