Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Hotbath kranenserie Archie

Kranenserie Archie is uitgebreid met drie nieuwe PVD-finishes én nieuwe producten.

Hotbath kranenserie Archie is dankzij zijn betrouwbare reputatie al erg geliefd maar met de toevoeging van 3 nieuwe PVD-finishes en een nieuw assortiment zal zijn populariteit nog verder toenemen.

Hoogwaardige kwaliteit, RVS 316, een zeer lange levensduur én Vinyl Touch. Dat is waar Archie voor staat. Alle producten uit de Archie-serie zijn gemaakt van roestvrijstaal 316, dit is RVS van de allerbeste kwaliteit. Dankzij de toevoeging van producten met een PVD-coating straalt deze serie nu nog meer luxe en kwaliteit uit. De serie wordt, naast RVS 316, uitgevoerd in geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD. Hiermee speelt Hotbath in op een zeer gewilde vraag uit de markt en trends van dit moment.

Uniformiteit in de badkamer
Nog een leuke toevoeging, de hele badkamer is te voorzien van Archie en bijpassende accessoires. Kies voor een hoofddouche, handdouche en hoekdraadkorf in dezelfde finish, waardoor er uniformiteit in de badkamer ontstaat. Ook het badkamermeubel en het toilet zijn te voorzien van Archie producten, waardoor alles samensmelt tot één mooi geheel.

Modern straaltje
Uitblinker in deze serie is de prachtige design hoofddouche genaamd Beam. Deze strak vormgegeven hoofddouche past perfect in een moderne badkamer waar om ieder detail is nagedacht. De Beam is beschikbaar in de vier verschillende finishes en in 2 verschillende varianten. De AR470 is een 3-standen variant met muurbevestiging. De AR472 is de velvet variant met een plafondbevestiging. Kies helemaal voor gemak door een complete inbouw doucheset aan te schaffen met deze bijzondere hoofddouche.

Hotbath nu ook voor buiten
Nu de tuin steeds vaker betrokken wordt bij het interieur van het huis, kan een douche voor buiten niet langer ontbreken. Daarom is deze serie uitgebreid met een ware buitendouche! De AR090 is beschikbaar in RVS 316 en is uitgerust met een hoofd- & handdouche. Buiten douchen is nog nooit zo comfortabel geweest.

Al met al een serie om hebberig van te worden!
Vanaf voorjaar 2023 leverbaar.