Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Badkameraccessoires inspiratie | Hotbath

Heb je net een nieuwe badkamer? Of wil je je bestaande badkamer een make-over geven? Ook dat kan met badkameraccessoires!

Badkameraccessoires inspiratie

Heb je net een nieuwe badkamer? Badkameraccessoires zorgen voor een finishing touch. Door de kleur van je kranen door te voeren in je accessoires maak je van de badkamer één geheel. Wil je je bestaande badkamer een make-over geven? Ook dat kan met badkamer accessoires. Wij laten je zien hoe je Hotbath accessoires kunt combineren.

Zwarte badkameraccessoires
Zwarte badkameraccessoires zijn populair. Heb je al zwarte kranen van Hotbath, een douchewand met zwarte accenten of een zwarte designradiator, dan is het mooi om die kleur door te voeren in de accessoires zoals een toiletrolhouder, haakjes en een zwarte clickplug in je waskom. 

Badkameraccessoires in de doucheruimte
Badkameraccessoires voor de doucheruimte kun je in alle 15 finishes van Hotbath laten uitvoeren. Zet je shampoo en douchegel niet op de grond of je douche thermostaatkraan, want zo krijg je snel last van kalkaanslag. Gebruik liever een ruimtebesparende hoekdraadkorf, een dubbele hoekdraadkorf of een zeephouder. Hang een handdoekstang op grijpafstand van je (inloop)douche, zodat je je na een douchebeurt meteen in een zachte handdoek kunt wikkelen. Heerlijk!

Lees hier snel meer over accessoires voor bij het badkamermeubel of het toilet.