Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Binnenkijker La Tourelle - Verouderd ijzer #MyHotbath Deel 3/4

Verouderd ijzer is veel mooier ‘Het is minder hard van kleur, stijlvoller en veel gebruiksvriendelijker’

Luxe en grandeur in Brugge

Thomas Coucke verzorgde niet alleen de complete verbouwing, hij richtte alles ook zelf in. Zijn grootste trots: de vier badkamers, die elk hun eigen stijl kregen mét bijpassende kranen van Hotbath. ‘Mijn doel was zo veel mogelijk van de oorspronkelijke sfeer te behouden en dat is aardig gelukt.’

Bij de kamer met de marmeren schouw ontwierp Thomas een badkamer met zwarte keramische tegels met marmerlook. ‘Zwarte kranen zouden hier misschien een voor de hand liggende keuze zijn, maar ik vind de Cobber kranen met een finish van verouderd ijzer veel mooier. Het is minder hard van kleur, stijlvoller en veel gebruiksvriendelijker, zeker bij intensief gebruik zoals in een vakantiewoning.

Bij de wastafel is er gebruik gemaakt van een stijlvolle wastafelmengkraan, de CB004. Deze kraan is voorzien van het Flower Power Systeem waardoor deze in de neutrale stand koud water geeft en hierdoor zorgt voor een forse besparing op de energierekening. In de ruime inloopdouche is er gekozen voor een bijpassende opbouw doucheset. De doucheset (SDS9) is voorzien van een thermostaatkraan en een hoofddouche (M100) van 20 cm.

Bekijk de hele badkamer op de website.