Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Binnenkijker Laura #MyHotbath

‘De geborstelde koperen kranen in PVD van Hotbath waren het uitgangspunt voor de hele badkamer’ – Laura

5-sterrenluxe in Bleiswijk

?Klussen? Daar hadden Laura en Johan echt geen zin in. Maar toen ze de sleutel kregen van hun nieuwe twee-onder-een-kapwoning kon Laura alleen nog maar dromen over een badkamer met alle luxe en comfort van een 5-sterrenhotel. Gelukkig bleef het niet bij dromen alleen.

Dat Laura en John niet voor standaardoplossingen gingen, is wel duidelijk. Laura: ‘Ik wilde, zodra je de badkamer binnenstapt, een instant gevoel van luxe ervaren. Een beetje zoals je dat hebt in een 5-sterrenhotel. Veel zwart, goud, gecombineerd met natuurlijke materialen. Ik noem het hotel-chic.’ Voor ons installatiebedrijf werken we graag met de kranen van Hotbath en ik had al een tijd geleden mijn oog laten vallen op de geborstelde koper PVD kranen uit de Cobber-serie. ‘Die waren mijn inspiratiebron. Ik vind ze zo prachtig dat ik de hele badkamer rondom deze kranen heb ontworpen. Eigenlijk een beetje de wereld op z’n kop, maar ik zag het allemaal meteen voor me.’

‘We wilden per se een ligbad, een dubbele wastafel en een ruime douche met twee hoofddouches uit de Cobber-serie (M106), waar je met z’n tweeën tegelijk onder kunt. Het bad is Laura’s favoriet. ‘Ik kan hier uren doorbrengen, lekker op m’n iPad een serie kijken en de dag van me afspoelen.’ Bij het bad staat een badmengkraan (CB077), speciaal ontwikkeld voor vrijstaande baden. Het wastafelmeubel is op maat gemaakt, met een keramisch blad en voldoende opbergruimte eronder; ook dat was een grote wens. En natuurlijk twee inbouw wastafelmengkranen (CB005), ook weer in geborsteld koper PVD. 

Bekijk de hele badkamer op de website