Profielfoto van The Windsor Bathroom Company

The Windsor Bathroom Company

Edisonstraat 16A, 8912 AW Leeuwarden

Over ons

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van klassieke en landelijke badkamers.

The Windsor Bathroom Company

Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamermeubelen, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn; wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als kindveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn beschilderbaar in diverse RAL-Kleuren geheel naar eigen wens en de  badkamermeubels zijn verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren.

Onze badkamers
Voor een overzicht van al onze badkamers kunt u online onze digitale catalogus bekijken of aanvragen. Bekijk complete klassieke en landelijke badkamers in de showroom in Leeuwarden. In The House of Windsor showroom vindt u de complete collectie en voldoende inspiratie voor het indelen van uw eigen vertrek. Onze bekwame adviseurs zullen u voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent onze prachtige collectie van hoge kwaliteit.

Windsor Bathrooms Showroom Leeuwarden   

Landelijke badkamers voor grote en kleine ruimtes
Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor & Co heeft ervoor gekozen alle meubelen in meerdere maten aan te bieden. Wanneer u kiest voor diverse ruimtebesparenden opties zult u ook kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen
Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht meubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Ons meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden kunt u al uw spullen opbergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom, Windsor & Co heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen om uw ideale badkamer te creëren. Onze collectie wordt ieder jaar weer vernieuwd en voorzien van alle technische ontwikkelingen. Windsor & Co ontwerpt zelf haar collectie. U zult onze badkamers daardoor ook nergens anders vinden. Kom snel langs bij één van onze dealers of neem een kijkje in de showroom. 

The House of Windsor
Adres showroom: Toutenburgstraat 2, 8912 AG te Leeuwarden.

Meer informatie?
Bezoek onze website: www.windsorbathrooms.nl

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken