Profielfoto van The Windsor Bathroom Company

The Windsor Bathroom Company

Edisonstraat 16A, 8912 AW Leeuwarden

Over ons

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen verschillende dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamermeubelen, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels.

Over The Windsor Bathroom Company

Windsor en Continental badkamers

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen verschillende dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van landelijke badkamers. Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamermeubelen, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als, kinderveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn beschilder baar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren.

Onze badkamers
Voor een overzicht van al onze badkamers kunt u een digitale catalogus aanvragen, de complete badkamervoorbeelden bekijken of langskomen in onze showroom. In de Windsor & Co showroom vindt u de complete collectie. In de showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen voor het indelen van uw eigen vertrek. In onze showroom staan bekwame adviseurs die u zullen voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent onze prachtige collectie.

Landelijke badkamers


Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor & Co heeft ervoor gekozen alle meubelen in meerdere maten aan te bieden. Wanneer u kiest voor diverse ruimtebesparenden opties zult u ook kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen


Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht meubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Ons meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden zult u al uw spulletjes op kunnen bergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom Windsor & Co heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen. Onze collectie wordt ieder jaar weer vernieuwd en voorzien van alle technische ontwikkelingen. Windsor & Co ontwerpt zelf haar collectie. U zult onze badkamers daardoor ook nergens anders vinden. Kom snel langs bij een van onze dealers of neem een kijkje in onze showroom.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.windsorbathrooms.nl

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken

Collecties

+ 17
+ 6
+ 15
Bekijk alle 3 collecties