Profielfoto van Windsor Bathrooms

Windsor Bathrooms

Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Badkamers in landelijke, klassieke en de Engelse stijl. Dat is de collectie die u bij ons kunt vinden. Met tientallen dealers is Windsor & Co één van de grootste aanbieders op het gebied van klassieke en landelijke badkamers.

Windsor Bathrooms

Met een unieke eigen collectie hopen wij u iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor Bathrooms vindt u een groot scala aan klassieke badkamermeubelen, kranen voor de wastafel, bad, douche, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn; wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel. Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als kindveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling. We laten u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. Onze baden zijn beschilderbaar in diverse RAL-Kleuren geheel naar eigen wens en de  badkamermeubels van hoogwaardig materiaal zijn verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren.

Onze badkamers
Voor een overzicht van al onze badkamers kunt u online onze digitale catalogus bekijken of aanvragen. Bekijk complete klassieke en landelijke badkamers in de showroom "The House of Windsor" in Leeuwarden. In The House of Windsor showroom vindt u de complete collectie en voldoende inspiratie voor het indelen van uw badkamer. Onze bekwame adviseurs zullen u voorzien van alle benodigde en gewenste informatie omtrent onze prachtige collectie van hoge kwaliteit.

Windsor Bathrooms Showroom Leeuwarden   

Landelijke badkamers voor grote en kleine ruimtes
Hoe deelt u de beschikbare ruimte in? De ene badkamer beschikt over meer ruimte dan de andere. Wanneer u over minder ruimte beschikt hoeft dit niet te betekenen dat u hierdoor ook minder mogelijkheden heeft. Windsor & Co heeft ervoor gekozen alle meubelen in meerdere maten aan te bieden. Wanneer u kiest voor diverse ruimtebesparenden opties zult u ook kunnen kiezen voor een bad. Het is aan u welke eisen u stelt, wij proberen ze zo goed mogelijk voor u in te vullen.

Uw ideale badkamer samenstellen
Liever een overzichtelijke badkamer? Kies dan voor een dicht meubel met eventuele bijbehorende spiegelkast. Ons meubilair is ideaal om de badkamer netjes te houden, vanwege de vele opberg mogelijkheden kunt u al uw spullen opbergen waardoor de ruimte netjes en overzichtelijk blijft. Kortom, Windsor Bathrooms heeft tal van opties om aan al uw verwachtingen en eisen te voldoen om uw ideale badkamer te creëren. Onze collectie wordt ieder jaar weer vernieuwd en voorzien van alle technische ontwikkelingen. Windsor Bathrooms ontwerpt zelf haar collectie. U zult onze badkamers daardoor ook nergens anders vinden. Kom snel langs bij één van onze dealers of neem een kijkje in de showroom. 

The House of Windsor
Adres showroom: Toutenburgstraat 2, 8912 AG te Leeuwarden.

Meer informatie?
Bezoek onze website: www.windsorbathrooms.nl

Dealers

laatst toegevoegd
Boer Staphorst's profielfoto

Boer Staphorst

Nijhof Baarn's profielfoto

Nijhof Baarn

Kloosterman Keukens en Badkamers's profielfoto

Kloosterman Keukens en Badkamers

Tegeltiek Badkamerdesign's profielfoto

Tegeltiek Badkamerdesign

Streker Tegelhuis's profielfoto

Streker Tegelhuis

Bouwton B.V. Katwijk's profielfoto

Bouwton B.V. Katwijk

Wiesenekker Installatietechniek's profielfoto

Wiesenekker Installatietechniek

Jon Toebast's profielfoto

Jon Toebast

Ontdek de 9 dealers