Profielfoto van Badenplus

Badenplus

Buiten Molenstraat 25, 4101 CJ Culemborg

Over ons

Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamerwinkels in Nederland. Met ruim 40 winkels is er altijd een Baden+ badkamerspecialist bij jou in de buurt.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Aarzel dan niet om een afspraak te maken bij één van de aangesloten ondernemers. In elke Baden+ badkamershowroom vind je heel veel badkamerinspiratie. Je kunt complete badkameropstellingen en tegelpresentaties bekijken die je zeker op ideeën brengen. De Baden+ badkamerspecialisten staan voor je klaar om aan de slag te gaan. Vakmensen pur sang in badkamerontwerp en badkamerinstallatie.

Badkamerontwerp
Om het advies van Badenplus voor jou op maat te maken, nemen ze graag de moeite om de situatie bij jou thuis te bekijken. Zodat je samen aan de slag kunt met de badkamer van je dromen. Dat begint met een uniek badkamerontwerp, dat past bij jouw levensstijl, wensen en budget.

Badkamerinspiratie
Ben je vooral op zoek naar inspiratie en advies. Bezoek dan onze website en maak een moodboard van alle foto's die je aanspreken. Hiermee kan je badkameradviseur je nog beter adviseren over jouw nieuwe badkamer.