Profielfoto van Geesa

Geesa

Hogeweg 87-93, 5301 LK Zaltbommel

Over ons

Bij Geesa houden ze van badkameraccessoire met design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing.

In 1885 opgericht, dus anno nu, al bijna 130 jaar actief met badkameraccessoires. Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. Deze positie heeft Geesa bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten.

Ze zijn betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin ze opereren. Niet alleen proberen ze hun voetafdruk op de aarde te minimaliseren, maar ook dichterbij huis, proberen ze een uitstekende werkgever te zijn. Met een loyale en servicegerichte houding naar hun partners en afnemers.

Geesa en Ronald McDonald
Geesa ondersteunt daarom het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Hier logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Vrijwel alle Ronald McDonald huizen zijn door Geesa voorzien van hun badkameraccessoires.

Coram
Geesa behoort tevens tot de Coram groep. De Coram groep is hoofdzakelijk actief in het domein badkamer en toilet. Coram heeft vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Polen en Noorwegen en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa, Esbada, Impey en Coram Showers worden verkocht via verschillende verkoopkanalen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.geesa.com