Profielfoto van Gitsels Badkamers en Installateurs

Gitsels Badkamers en Installateurs

Van Oldenbarneveldtstraat 122, 6827 AN Arnhem
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Wij van Gitsels Badkamers & Installateurs hebben alle expertises in huis. Van het ontwerpen en maken van de mooiste badkamers tot het aanleggen van gas- of waterleidingen en cv. In onze showroom vind je alle nieuwe badkamertrends en innovaties. De combinatie van onze showroom en allround installatiekennis geeft ons de mogelijkheid om zeer vakkundig werk te leveren. Van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Arnhem om samen je droombadkamer te realiseren.

In onze showroom in Arnhem vind je alles voor je nieuwe badkamer of toilet. Daarnaast hebben we ruimte gemaakt voor een ontwerpstudio.

Hier gaan we rustig met je zitten om alle wensen door te nemen. Samen ontwerpen we je nieuwe badkamer en kun je op een groot beeldscherm direct meekijken. Het haardvuurtje aan, een heerlijk kopje koffie.

We zorgen ervoor dat de aankoop van je nieuwe badkamer een feestje is.

Gitsels Badkamers en Installateurs is al tientallen jaren lang een begrip in Arnhem en omstreken. Onlangs heeft Joost Verweij Gitsels overgenomen.

Samen met badkameradviseur Harald Koenen zet hij de goede naam van dit prachtige familiebedrijf voort. Joost is ook eigenaar van Gaswacht Gelderland, een installatie- en servicebedrijf van warmtetechniek.

Met zijn expertise op dit gebied biedt Gitsels vakmanschap op allerlei vlakken. Van de installatie van cv's tot de realisatie van badkamers. Badkamers zijn de expertise van badkameradviseur Harald. HIj verwelkomt je graag in de ruime showroom.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de sanitairbranche realiseert hij badkamers die passen bij je woning, wensen en budget. Hij neemt graag ruim de tijd voor je om al je verwachtingen in kaart te brengen. 

Maak een afspraak

 Aangesloten bij