string(1) "p"

Whirlpool 2.0

Creëer je eigen wellness-momenten met deze hoogwaardige whirlpools van Villeroy & Boch.

Nieuwe Villeroy & Boch whirlpools

Met de whirlpools van Villeroy & Boch is er een massage voor elke behoefte. Bij een weldadige onderwatermassage in een indoor whirlpool kunt u even alles achter u laten. De stress en hectiek van het dagelijkse leven worden letterlijk weggespoeld en u geniet van een moment dat helemaal voor uzelf is.

Complete wellnessbeleving

De whirlpools hebben geïntegreerde verlichting en er zijn verschillende systemen leverbaar. Zo wordt bij de AirPools lucht via speciale jets in het bad geblazen en fijn verdeeld. Deze luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. De leidingen van de bodemjets worden na het whirlen droog geblazen.

Bij de HydroPool wordt het badwater door een pomp uit het bad gepompt. Vervolgens komt het water via de waterjets terug het bad in. Het resterende water wordt afgevoerd.

Met de Combi-Pool heb je alles in één: luchtjets in de bodem van het bad en waterjets (afhankelijk van het model) in het ruggedeelte, aan de zijkanten en/of in het voetengedeelte De jets aan de zijkant kunnen ook los van elkaar worden ingesteld. Zo wordt het lichaam compleet gemasseerd. Spanningen verdwijnen en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Welke wellness-variant u ook kiest: het door u gewenste whirlpoolsysteem kan met groot aantal stijlvolle Villeroy & Boch baden gecombineerd worden! Klik hier voor een overzicht.