Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht villeroy-boch.nl

Whirlpool 2.0

Creëer je eigen wellness-momenten met deze hoogwaardige whirlpools van Villeroy & Boch.

Nieuwe Villeroy & Boch whirlpools

Met de nieuwe whirlpools van Villeroy & Boch is er een massage voor elke behoefte. De whirlpools hebben een duidelijke structuur en er is werkelijk voor iedereen wat wils. Dat is pas echt genieten!

Compleet wellness-pakket

De whirlpools hebben een optimale straalvoorziening en geïntegreerde verlichting: een compleet verzorgd wellness-pakket. Er zijn verschillende Whirlpool systemen leverbaar: het Airpool-, HydroPool- en het uitgebreide CombiPoolsysteem. Deze modellen zijn beschikbaar in twee varianten: het entry en het comfort model. De whirlpools zijn leverbaar in de materialen acryl en Quaryl®.

Verschillende opties

De Whirlpools zijn standaard of met uitgebreide opties te leveren. Zo is er keuze tussen 8 of 10 water- of luchtjets die geplaatst kunnen worden in de zijkanten of bodem. Ook zijn een aantal modellen voorzien van led-verlichting die voor een gezellige sfeer in de badkamer zorgen.

De verschillende whirlpoolmodellen met bijbehorende lucht- en waterjets bieden dus voor iedere individuele wellness-behoefte een oplossing.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'Whirlpool 2.0'?

meer van deze professional

ViSound: muziek in bad

Genieten van muziek in bad met ViSound van Villeroy & B...

Villeroy & Boch ViFresh

Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet zonder spoelr...

Dagelijkse wellness

Je douche is een echte allrounder: 's ochtends zorgt hi...

Toon alle 49 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.