Dagelijkse wellness

Je douche is een echte allrounder: 's ochtends zorgt het voor een frisse start en 's avonds helpt het je de hectiek van de dag achter je te laten.

Douches Villeroy & Boch

Douchen spoelt de stress weg, ontspant, warmt op en voelt gewoon goed. Een douche wordt veel gebruikt en is belangrijk voor het dagelijkse welzijn. Tegenwoordig zie je vaak dat er wordt doorgetegeld, maar het is belangrijk om ook aspecten als hygiëne en antislip af te wegen als je kijkt naar je doucheruimte. Villeroy & Boch biedt diverse douchevloeren aan voor optimaal comfort met goede antislip-eigenschappen, is eenvoudig te reinigen en past bovendien naadloos bij je persoonlijke stijl.

Douchevloeren

Villeroy & Boch biedt diverse douchevloeren aan, waaronder de populaire Architectura MetalRim, de hoogwaardige Squaro Infinity en de moderne Excello douchevloer. Dit zijn ultravlakke, randloze douchevloeren die een highlight zijn in elke badkamer. Bovendien bieden ze antislip en zijn ze eenvoudig schoon te maken doordat ze een poriënvrij oppervlak hebben. Heel hygiënisch dus! 

Diverse voorbeelden

Inspiratie opgedaan? Stel je ideale badkamer samen via de badkamerplanner of kijk voor meer inspiratie op villeroy-boch.com