Dagelijkse wellness

Je douche is een echte allrounder: 's ochtends zorgt hij voor een frisse start en 's avonds helpt hij je de hectiek van de dag achter je te laten.

Douches Villeroy & Boch

Douchen spoelt de stress weg, ontspant, warmt op en voelt gewoon goed. Een douche wordt veel gebruikt en is belangrijk voor het dagelijkse welzijn, daarom is het belang om factoren zoals kwaliteit en design in het oog te houden bij de keuze van bijvoorbeeld een douchebak of -vloer. Voor optimaal comfort dient de douchebak te zijn voorzien van goede antislip-eigenschappen, is hij eenvoudig te reinigen en past hij bovendien naadloos bij je persoonlijke stijl en interieur. Douches van Villeroy & Boch voorzien in deze behoefte door vakmanschap, functionaliteit en een ruime keuze aan modellen.

Douchevloeren

Dit seizoen breidt Villeroy & Boch haar douchevloeren uit met 'Architectura MetalRim'. Dit zijn ultravlakke, randloze douchevloeren van acryl die onder de randen versterkt zijn met gegalvaniseerd staal. Dankzij deze nieuwe techniek zijn de douchevloeren extreem stabiel met een maximale buigsterkte van 1.000 kg.

Het onderhoud van de Architecture MetalRim douchevloeren is zeer eenvoudig: meer dan water en een zachte doek is niet nodig. Bovendien kan het afvoerdeksel eenvoudig verwijderd worden. Het is standaard wit, maar wordt ook geleverd in de kleuren chroom, mat en verchroomd.

De douchevloeren Architectura MetalRim werden beloond met een red dot design award: product design 2014.

Prijzen: € 273 - € 598.

Diverse voorbeelden

Bekijk hier de diverse douches.

Inspiratie opgedaan? Stel je ideale badkamer samen via de badkamerplanner.