Je droombestemming als inspiratie voor de badkamer

Wil jij je badkamer veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door de cultuur, kleuren en materialen van jouw droombestemming.

Sluit je ogen en stel je jouw lievelingsplek eens voor – voelt je het verlangen naar verre oorden? Laat je je dan hierdoor inspireren en haal je droombestemming naar je eigen badkamer! Klinkt dat fantastisch? Dat is Loop & Friends. Met deze veelzijdige badkamercollectie van Villeroy & Boch slaag je erin je badkamer te veranderen in een persoonlijke wellness-oase. De nieuwste Loop & Friends wastafels zijn speciaal gemaakt voor bijzondere badkamers. Met keuze uit drie vormen, drie montagemogelijkheden (opbouw, inbouw en onderbouw) en drie gedurfde matte kleuren – het zwarte Ebony, zachtgrijs Graphite en beige Almond – tover je je badkamer om tot jouw eigen droombestemming.

Een verfijnd design
De wastafels kunnen als opzet-, klassieke inbouw- of onderbouwversie worden geplaatst, in de vormen ovaal, rond of rechthoekig. De smalle randen van de wastafels accenturen het subtiele design van de collectie. Dit is mogelijk dankzij TitanCeram. Dit duurzame materiaal maakt een elegante vormgeving mogelijk maar is toch zeer robuust. Dit zorgt ervoor dat de wastafels een lange levensduur hebben en na jaren nog net zo mooi zijn als op de eerste dag.

Alles wat hoort bij een droombadkamer
De bijpassende nieuwe Loop & Friends back-to-wall ligbaden zijn er met een ovale of rechte binnenvorm. Dankzij de back-to-wall uitvoering zijn eenvoudig tegen de wand of in een hoek te plaatsen maar geven ze wel het gevoel van een vrijstaand bad. Kies voor mat of glanzend wit; de buitenzijde van het ligbad kan worden uitgevoerd in de kleur van de wastafel of in een andere kleur naar keuze dankzij Colour on Demand. Naast een tijdloze vormgeving hebben ze een ergonomisch design en wordt het baden een heerlijke ontspanning, alsof je op je droombestemming bent...