string(1) "a"

Van droombestemming naar badkamerstijl

Wil jij je badkamer veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door de cultuur.

24 December 2022

kleuren en materialen van jouw droombestemming, zoals het blauwe Santorini of het kleurrijke Marrakesh. De nieuwste Loop & Friends wastafels van Villeroy & Boch zijn speciaal gemaakt voor bijzondere badkamers. Dankzij de drie vormen, drie montagemogelijkheden en drie gedurfde matte kleuren - diepzwart Ebony, zachtgrijs Graphite en beige Almond – tover je je badkamer om tot jouw eigen droombestemming. 

Fijn design

De wastafels kunnen als opzet-, klassieke inbouw- of onderbouwversie worden geplaatst, in de vormen ovaal, rond of rechthoekig. De smalle randen van de wastafels accenturen het fijne design van de collectie. Dit is mogelijk dankzij het materiaal TitanCeram. Dit duurzame materiaal is bijzonder stevig en zorgt dat de Loop & Friends wastafels een lange levensduur hebben.

 

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties