Just Silence Villeroy & Boch

De Just Silence spa van Villeroy & Boch biedt volop ruimte voor 5 personen en is uitgerust met nekkussens, regelbare jets en een bijzondere waterfunctie.

De Just Silence outdoor whirlpool

Designliefhebbers opgelet: de Just Silence outdoor whirlpool uit de Design Line van Villeroy & Boch is naast heerlijk comfortabel ook een lust voor het oog. Het met meerdere awards bekroonde spabad heeft een minimalistische look met ingetogen kleuren en strakke lijnen. De LED-verlichting onder de smalle randen van het bad is voorzien van timerfunctie. En met de individueel regelbare verlichting kan de outdoor whirlpool volledig worden verlicht: een adembenemend effect na zonsondergang! Het bad biedt volop ruimte voor maar liefst vijf personen en is uitgerust met nekkussens, jets bij de benen, een bijzondere waterfunctie en regelbare JetPaks.

Persoonlijke massage

Bij alle outdoor whirlpoolbaden van Villeroy & Boch heeft u keuze uit diverse JetPaks™: uitneembare rugdelen, voorzien van massagejets, die op iedere zitting van uw Villeroy & Boch whirlpool passen. De JetPaks zijn via een kliksysteem eenvoudig onderling te combineren en verwisselen. Zo richt u uw whirlpoolbad helemaal in zoals u dat wilt. Ook als uw spa al met water gevuld is.