De hygiëne kampioen

Dé perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch.

De hygiëne kampioen

De hygiëne kampioen: het spoelrandloze DirectFlush-toilet met innovatieve CeramicPlus- en AntiBac-toplaag is de perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch. Dankzij de vuilafstotende toplaag CeramicPlus vormen waterdruppels met kalk en vuil op het oppervlak direct parels, waardoor deze makkelijker weggespoeld kunnen worden. Daarnaast zorgt AntiBac voor een langdurige bescherming tegen bacteriën. Een ultieme combinatie, welke u niet alleen water en schoonmaakmiddel maar ook veel tijd bespaart!

Drie elementen:

- DirectFlush: toilet zonder spoelrand
De nieuwe spoelrandloze generatie toiletten maakt een snelle en grondige reiniging mogelijk. De hele pot wordt efficiënt, nauwkeurig schoongespoeld.

- AntiBac: antibacteriële bescherming
De innovatieve toplaag met antibacteriële werking vermindert de groei van bacteriën met meer dan 99,9%.

- CeramicPlus: vuilafstotend
Dankzij deze vuilafstotende toplaag hechten vuil en kalk zich amper aan de oppervlakte, dat zo gemakkelijker te reinigen is.

Beschikbare collecties

De hygiëne kampioen is beschikbaar voor de volgende collecties: Joyce, O.novo, Omnia Architectura en Subway 2.0.

Reviews

“Mooi design en aangenaam materiaal”, “Snel te reinigen met alleen een doekje”, dit zijn slechts enkele reviews van een aantal gezinnen die de Hygiëne Kampioen hebben getest. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan hier hun reviews.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.