Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

Octagon: designwastafel

Villeroy & Boch voegt nieuwe designwastafel toe aan hun unieke premiumcollectie.

Designstatement

Octagon is het nieuwe meesterwerk van Villeroy & Boch. Deze nieuwe premium wastafel is een absoluut designstatement voor elke badkamer. Door de extreem dunne vorm, nauwkeurige hoeken en stoere materialen vormt Octagon een bijzonder harmonieus geheel.

Innovatief materiaal

Octagon is zo uniek dankzij het toegepaste innovatieve materiaal TitanCeram. Hiermee kunnen producten heel precies, met zeer dunne wanden en scherpe hoeken worden vormgegeven, die doen denken aan hoogwaardig geslepen edelstenen. Octagon vormt in zijn geheel een achthoek: het symbool voor volmaaktheid.

Een echte eyecatcher

De zuil van Octagon is beschikbaar in een aantal hoogwaardige bekledingen. Zo is er keuze uit: Dark Chestnut, Mocha Leather of het extravagante Smoky Slate. Bovendien zorgt de koperen ring tussen de wastafel en de zuil ervoor dat de bekleding mooi blijft zitten. Ook voegt de ring een extra designelement aan het geheel toe.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'Octagon: designwastafel'?

meer van deze professional

Architectura MetalRim

Architectura MetalRim: de nieuwe generatie douchevloere...

De hygiëne kampioen

Dé perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch.

DirectFlush

Nieuwe generatie toiletten van Villeroy & Boch

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.