array(1) { ["path"]=> string(127) "www.villeroy-boch.nl/producten/badkamer-en-wellness/badkamerinrichting/inspiratie/red-dot-award-2014-architectura-metalrim.html" }
Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

Ultradunne douchevloer

Architectura MetalRim: ultradunne en extreem stabiele douchevloeren.   

Ultradun maar extreem stabiel

De zeer vlakke, randloze douchevloeren van acryl zijn onder de randen versterkt met gegalvaniseerd staal. Dankzij deze nieuwe techniek zijn de vloeren super stabiel en buigen daardoor niet door. Het glossy oppervlak en het strakke design vallen op door hun eenvoud. Met een randhoogte van slechts 15 of 48 mm gaat de douchevloer bijna naadloos over in de rest van de vloer. 

Architectura MetalRim: winnaar Red Dot Award 2014

Villeroy & Boch laat met de Architectura MetalRim zien dat een sterk ontwerp en mooi design goed samengaan. Villeroy & Boch ontving dit jaar niet voor niets de prestigieuze Red Dot Award. De vloeren zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen op 3 manieren ingebouwd worden: opbouw, halfinbouw en onderbouw. De douchevloeren van Architectura MetalRim zijn er voor elk type badkamer, met maar liefst 30 modellen. Hiermee is er een hoge mate van designvrijheid mogelijk bij het inrichten van de badkamer.

Voor meer informatie: pro.villeroy-boch.com

Meer lezen over
'Ultradunne douchevloer'?

meer van deze professional

Villeroy & Boch ViFresh

Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet zonder spoelr...

Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed...

Octagon: designwastafel

Villeroy & Boch voegt nieuwe designwastafel toe aan hun...

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.