Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 265 jaar en is uitgegroeid tot een Europees lifestyle-merk en kenmerkt zich door innovatiedrang, creativiteit en duurzaam beleid.

Ultradunne douchevloer

Architectura MetalRim: ultradunne en extreem stabiele douchevloeren.   

Ultradun maar extreem stabiel

De zeer vlakke, randloze douchevloeren van acryl zijn onder de randen versterkt met gegalvaniseerd staal. Dankzij deze nieuwe techniek zijn de vloeren super stabiel en buigen daardoor niet door. Het glossy oppervlak en het strakke design vallen op door hun eenvoud. Met een randhoogte van slechts 15 of 48 mm gaat de douchevloer bijna naadloos over in de rest van de vloer. 

Architectura MetalRim: winnaar Red Dot Award 2014

Villeroy & Boch laat met de Architectura MetalRim zien dat een sterk ontwerp en mooi design goed samengaan. Villeroy & Boch ontving dit jaar niet voor niets de prestigieuze Red Dot Award. De vloeren zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen op 3 manieren ingebouwd worden: opbouw, halfinbouw en onderbouw. De douchevloeren van Architectura MetalRim zijn er voor elk type badkamer, met maar liefst 30 modellen. Hiermee is er een hoge mate van designvrijheid mogelijk bij het inrichten van de badkamer.

Voor meer informatie: pro.villeroy-boch.com

meer van deze professional

Badkamertrends

Al 267 jaar staat Villeroy & Boch voor innovaties die h...

Subway 2.0:Kies maar uit

De wastafels uit de collectie Subway 2.0 zijn nu in mee...

DirectFlush:nieuwe maten

De toiletten uit de Architectura-collectie van Villeroy...

Toon alle 56 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.