Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Ultradunne douchevloer

Architectura MetalRim: ultradunne en extreem stabiele douchevloeren.   

Ultradun maar extreem stabiel

De zeer vlakke, randloze douchevloeren van acryl zijn onder de randen versterkt met gegalvaniseerd staal. Dankzij deze nieuwe techniek zijn de vloeren super stabiel en buigen daardoor niet door. Het glossy oppervlak en het strakke design vallen op door hun eenvoud. Met een randhoogte van slechts 15 of 48 mm gaat de douchevloer bijna naadloos over in de rest van de vloer. 

Architectura MetalRim: winnaar Red Dot Award 2014

Villeroy & Boch laat met de Architectura MetalRim zien dat een sterk ontwerp en mooi design goed samengaan. Villeroy & Boch ontving dit jaar niet voor niets de prestigieuze Red Dot Award. De vloeren zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen op 3 manieren ingebouwd worden: opbouw, halfinbouw en onderbouw. De douchevloeren van Architectura MetalRim zijn er voor elk type badkamer, met maar liefst 30 modellen. Hiermee is er een hoge mate van designvrijheid mogelijk bij het inrichten van de badkamer.

Voor meer informatie: pro.villeroy-boch.com

meer van deze professional

Squaro Edge 12 bad

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezie...

All in One badkamer

Villeroy & Boch biedt je een complete All in One badkam...

Moderne behaaglijkheid

Villeroy & Boch biedt met functionele meubelcollectie ...

Toon alle 51 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.