Venticello

Verfijnd design en functionaliteit zijn de twee kerneigenschappen van Venticello, de nieuwe badkamer collectie van Villeroy & Boch.

Venticello: Verfijnd en elegant design

De nieuwe badkamer collectie Venticello van Villeroy & Boch biedt een ruime keuze aan wastafels, meubels en waterbesparende toiletten en een hoge mate van functionaliteit.

Wastafels: prachtig design en overtuigend in gebruik

De delicate wastafels van Venticello hebben een keramiek rand van slechts 1,8 cm en creëren zo een lichte en elegante look. De 12 cm diepte van de wastafels garandeert echter gebruikersgemak en functionaliteit. De collectie bestaat uit verschillende maten wastafels. Ook is er keuze uit twee opzet wastafels, welke extra ruimte naast de kom creëert om toiletartikelen neer te zetten.

Stijlvolle meubels

Alle wastafelonderkasten van de Venticello collectie zijn verkrijgbaar met een hoogte van 42 of 59 cm. De lades zijn optioneel uit te rusten met binnenverlichting. Het design van de meubels is perfect afgestemd op de delicate belijning van de wastafels.

Toiletten

De drie waterbesparende DirectFlush toiletten hebben eveneens een prachtig slank design en zijn te combineren met zogenaamde SlimSeats: ultradunne toiletzittingen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.com.