Collaro - Voor iedere stijl, smaak en ruimte

Creëer een tijdloos mooie badkamer met de Collaro collectie: stijlvol, subtiel en met een mooie designrand die de unieke look van de collectie kenmerkt.

De wastafel als eyecatcher
Voor het eerst is het hoogwaardige keramische materiaal TitanCeram toegepast bij een mainstream collectie. Hierdoor hebben de wastafels een strak en modern design gekregen met verfijnde contouren maar zijn ze ook zeer robuust en duurzaam. Met een ruime keuze aan wastafels biedt Collaro de perfecte oplossing voor verschillende stijlen en ruimtes. Naast meubelwastafels is er ook een serie stijlvolle opzetkommen, verkrijgbaar in diverse vormen: vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Ze zijn op vele manieren toepasbaar, bijvoorbeeld op een mooi marmeren blad, een moderne houten plank of op een stijlvol, praktisch meubel. Ze zijn in zowel glanzend als mat wit verkrijgbaar.

De Collaro meubels in diverse afmetingen en kleuren, vormen een mooie combinatie met de Collaro wastafels, maar ze zijn ook geschikt voor diverse opzetwastafels uit de collecties Architectura, Artis, Loop & Friends, My Nature, Finion en Memento 2.0. De meubels ogen subtiel, maar bieden verrassend veel comfort dankzij de royale opbergruimte en de praktische volledig uittrekbare laden en antislipmatten. De aluminium greeplijst met geïntegreerde traploze ledverlichting vormt een sfeervolle highlight.

Creëer je eigen wellness-beleving

De Collaro baden zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en bieden ultiem comfort. De baden zijn er in drie verschillende versies en in verschillende afmetingen. Zo is er een inbouwbad en zijn eer drie back-to-wall baden, waarvan 2 offset. Deze baden zijn perfect tegen de wand te plaatsen, maar door de afgeronde hoeken geven ze het gevoel van een vrijstaand bad. De twee offsetvarianten zijn in een hoek te plaatsen. Voor een extra wellness ervaring kan een whirlpoolsysteem geïnstalleerd worden in de baden. De buitenzijde van de back-to-wall baden zijn verkrijgbaar in ieder gewenste kleur dankzij Colour on Demand waardoor je zo een persoonlijke touch aan de ruimte kan geven.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze collectie en/of andere collecties bezoek ook één van onze verkooppunten bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook eerst onze website bezoeken en/of ons volgen op Instagram.