De premium Finion collectie

Een strak design en hoogwaardige materialen, dat is de badkamercollectie Finion van Villeroy & Boch

Exclusiviteit met de Finion badkamer

Strak design en hoogwaardige materialen: De exclusieve badkamercollectie Finion van Villeroy & Boch. Deze complete collectie, met elegant keramiek, luxe meubels en een zeer stijlvol verlichtingsconcept, voldoet aan de hoogste eisen van de moderne levensstijl en creëert een uniek gevoel van wellness in uw badkamer.

Kenmerkend voor Finion zijn de vele combinatiemogelijkheden binnen de collectie die zorgen dat elke badkamer uniek wordt. Zo zijn de wastafels er in diverse kleurvarianten en zijn er drie verschillende uitvoeringen: Een opzet- en muurwastafel en een wastafelmeubel. Verder biedt deze badkamercollectie diverse designkeuzes voor het vrijstaande bad, de meubels en de verlichting.

Vrijstaande bad Finion
In de luxe collectie Finion van Villeroy & Boch is een vrijstaand bad te vinden van het fijnste materiaal Quaryl®. Het bad heeft een verfijnd premiumdesign met strakke randen en dunne zijwanden en heeft meer dan 200 individuele paneelkleuren in glans of mat. Voor een extra design-touch kiest u voor een gouden of metallic ring. Uniek is de optionele Emotion-functie, waarmee het bad op een voet van licht lijkt te zweven. Met deze sfeervolle verlichting is uw badkamer uw persoonlijke wellnessoase.

De veelzijdigheid van Finion meubels

De meubelcollectie van Finion benadrukt de vele ontwerp- en combineermogelijkheden. Er zijn onderkasten, hoge kasten en wandkasten; allemaal voorzien van vrij in te richten planken en schappen. De meubels zijn er in 11 verschillende kleurvarianten, waaronder mat zwart of wit, houtfineer en een prachtige mat gouden kleur. Er zijn glasplaten in het ontwerp meegenomen, die creëren een zeer luxe look uitstraling. Met de keuzen voor de indirecte sfeerverlichting in de kasten, de schappen en de greeploze kastdeurtjes benadrukt ontwerper Patrick Frey het delicate karakter van de collectie.

Verlichting speelt een grote rol bij Finion. Het geïntegreerde verlichtingsconcept is een van de ontwerpkenmerken die voor de exclusieve luxe uitstraling zorgt. Zo heeft de collectie ook een elegante spiegel met rondom LED-verlichting.
Een innovatief hoogtepunt in de Finion collectie is het optionele smartphone oplaadpunt in de kasten of planken.