Modern wooncomfort

De Legato meubelcollectie van Villeroy & Boch heeft een strak en tijdloos design en past in elke interieur stijl.

Elegant en functioneel

De Legato meubelcollectie van Villeroy & Boch heeft een minimalistisch en elegant design met geraffineerde details. Een highlight van het ontwerp is de schuine, dunne rand van het wastafelblad die daardoor bijna lijkt te zweven. Dit effect wordt versterkt door de optionele LED-verlichting dat onder het blad geplaatst kan worden. De lades zijn uitgevoerd in antraciet en functioneel met antislip en praktische inrichtingselementen. Voor meer opbergruimte kun je hoge en lage kasten uit dezelfde collectie erbij plaatsen.

Veel formaten en kleurvariaties

VB_ISH_Legato_0b8cf36f7d005_308_248.jpg

De greeploze Legato meubels zijn verkrijgbaar in de glanskleuren wit en grijs, in mattinten zoals wit en zwart en in diverse houtkleuren. Nieuw zijn de houtdecors "Nordic Oak" en "Arizona Oak" en de nieuwe trendy grijstinten "Truffle Grey" en "Soft Grey".

Met Legato zijn veel combinaties te maken zoals met een meubelwastafel of één of twee opzetwastafels. In het Villeroy & Boch assortiment vind je daarin een ruime keuze. Neem bijvoorbeeld Artis in BiColour, waarbij de binnenzijde van de opzetkom glanzend wit is en de buitenzijde verkrijgbaar is in diverse moderne zijdeglans kleuren zoals roze, blauw, grijs of zwart. Of kies voor glanzend of mat witte opzetkommen van Collaro, net als Artis verkrijgbaar in diverse vormen zoals ovaal, rond of rechthoekig. Een mooie combinatie vormt Legato ook met Memento 2.0 wastafels. Deze al jaren populaire wastafel is verkrijgbaar in standaard kleuren en daarnaast nog in trendy mat zwart of mat grijs.

Zo stel je eenvoudig je eigen wastafelmeubel samen in kleuren, design en met een uitstraling die past bij je persoonlijke interieurstijl.