In touch with nature

Nieuwe badkamercollectie Antao – geïnspireerd door de natuur


Het designer duo van studio kaschkasch heeft zich voor de nieuwe Antao opzet- en meubelwastafels laten inspireren door de vorm van dauwdruppels. De andere producten uit de collectie zijn hiervan afgeleid: meubels – waarbij het optioneel gestructureerde front voor een extra designaccent zorgt -, spiegels, kranen, het toilet met TwistFlush spoelsysteem en een unieke zitting en het vrijstaande bad van Quaryl®. De organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren creëren een kalme, evenwichtige feelgood sfeer in de badkamer - net als in de natuur.

Unieke wastafel
De organische vorm van een dauwdruppel is het meest te herkennen in de wastafels. Net als een druppel in de natuur, is geen wastafel hetzelfde. Voor elk formaat wastafel is een aparte vorm ontwikkeld. Ook de kleuren van de wastafels zijn geïnspireerd op de natuur. Naast klassiek glanzend of mat wit, zijn ze verkrijgbaar in de trendy matte kleuren Pure Black, het beige Almond en de groentint Morning Green.

Tijdloos design
Een ander hoogtepunt van de collectie is het vrijstaande bad van Quaryl. De kenmerkende asymmetrische vorm van deze collectie maakt het bad een blikvanger in elke badkamer. Het bad is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten. Net als veel andere baden van Villeroy & Boch heeft het Antao bad dunne randen voor een verfijnde, luxe uitstraling. De natuurlijke rondingen zorgen voor extra comfort en daarmee voor pure ontspanning.

Stijlvolle mix
De ronde vormen zien we ook terug in de badkamermeubels. Van wastafelmeubels tot hoge kasten van massief hout, lak en zelfs van natuursteen. De verschillende onderdelen zijn naar wens in te delen. Mix en match de nieuwste kleuren Stone Grey, Leaf Green, Midnight Blue met Honey Oak of Warm Walnut voor spannende combinaties of ga voor één kleur in verschillende materialen voor een ton-sur-ton look. De bijpassende spiegels in organische vormen zijn een mooie aanvulling en maken de natuurlijke sfeer compleet. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen mét verlichting.

Bijzondere toiletzitting
Ook in het design van de toiletzitting is de natuurlijke inspiratiebron zichtbaar. Het Antao toilet is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de wastafels. Het TwistFlush spoelsysteem zorgt voor optimale hygiëne door de krachtige wervelspoeling.

Bijpassende kranen
Maak de badkamer compleet met de bijpassende Antao kranen. De kranen zijn er in 11 verschillende modellen en verkrijgbaar in het chroom, mat zwart en geborsteld nikkel. Net als de andere producten uit de collectie hebben de kranen een bijzondere, organische vorm. Hierdoor creëer je met de Antao een harmonieuze badkamer waarin alles perfect op elkaar is afgestemd.