Wat is jouw favoriete kleur in de badkamer?

De Artis opzetkommen vallen op door de stijlvolle BiColour look met de binnenzijde in glanzend wit en de buitenzijde in één van de 10 kleuren in zijdeglans.

Het weerspiegelt iemands persoonlijkheid en creëert sfeer: met kleur kun je uiting geven aan je eigen interieurstijl. En kleur komt steeds vaker terug in de badkamer. Een goede reden om te kiezen voor een Artis opzetwastafel in BiColour in één van de tien stijlvolle kleuren.

Het Artis kleurenpalet is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen en zet de juiste toon in elke badkamer. "Kleur is voor mij de ziel van een product”, vertelt Gesa Hansen. “Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte". Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpine.

Er zijn dit jaar 3 nieuwe trendkleuren aan de collectie toegevoegd: Frozen, een koel grijsblauw, Deep Ocean, een dieper donkerblauw en Forest, een donkergroene tint. Ook is Artis verkrijgbaar in een geheel witte uitvoering in glanzend of mat.


De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig – en kunnen gecombineerd worden met meubels uit de Finion, Collaro en Legato collecties. Maak een statement door de gekozen kleur door te trekken in de ruimte door een back-to-wall of vrijstaand ligbad in dezelfde kleur uit te voeren.