De spiegel als eyecatcher

Mooi en functioneel

Meer dan een spiegel

Of het nu gaat om een kleine make-upspiegel of een spiegelkast: een badkamerspiegel is meer dan een standaard onderdeel in een badkamer. Een hoogwaardige badkamerspiegel van Villeroy & Boch is een stijlvolle en functionele accessoire waarmee u uw badkamer kunt verfraaien.

Villeroy & Boch biedt een breed assortiment aan wandspiegels en spiegelkasten in diverse vormen en uitvoeringen. Deze onderscheiden zich door hun innovatieve design en diverse functies. Er zijn spiegelkasten met vergrootspiegel, een contactdoos voor het opladen van diverse apparaten en bijvoorbeeld met een afsluitbare medicijnbox. Populaire spiegels in de collectie zijn More to See One en More to See Lite en de nieuwe spiegelkasten My View Now.

Spiegels met verlichting en anti-condens

Veel van de spiegels zijn voorzien van LED-verlichting, die op sommige modellen dimbaar is en waarbij je ook de lichtkleur kunt instellen van cool white naar warm white. Bij een aantal collecties is er sfeerverlichting achter de spiegel geplaatst. Ook zijn veel spiegels uitgerust met een verwarmingsfunctie zodat u nooit meer last heeft van een beslagen spiegel.

Spiegels met geluidsystemen

Onze premium badkamerspiegels uit de Finion collectie zijn verkrijgbaar met verlichting en geïntegreerde luidsprekers: speel via uw mobiel uw favoriete muziek heel eenvoudig via Bluetooth af en geniet van heerlijke ontspanningsmomenten in uw badkamer.