De spiegels van Villeroy & Boch

Glans en innovatie voor de badkamer

Meer dan een spiegel

Of het nu gaat om een kleine make-upspiegel of een grote spiegelkast: een badkamerspiegel is meer dan een standaard onderdeel in een badkamer. Een hoogwaardige badkamerspiegel van Villeroy & Boch is een stijlvolle en functionele accessoire waarmee u uw badkamer kunt verfraaien.
Villeroy & Boch biedt een breed assortiment aan spiegels en spiegelkasten. Deze onderscheiden zich door hun innovatieve design en diverse functies. Er zijn spiegelkasten met vergrootspiegel, een contactdoos voor het opladen van diverse apparaten en bijvoorbeeld met een afsluitbare medicijnbox.

Spiegels met verlichting en anti-condens

Veel van onze spiegels zijn voorzien van LED-verlichting, die op sommige modellen dimbaar is. Bij een aantal collecties is er ook sfeerverlichting achter de spiegel beschikbaar. Ook zijn veel spiegels uitgerust met een verwarmingsfunctie zodat u nooit meer last heeft van een beslagen spiegel.

Spiegels met geluidsystemen

Onze premium badkamerspiegels zijn verkrijgbaar met geïntegreerde luidsprekers – speel uw favoriete muziek heel eenvoudig via Bluetooth af en geniet van heerlijke ontspanningsmomenten in uw badkamer.