Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht villeroy-boch.nl

De ideale douchevloer

Squaro Infinity van Villeroy & Boch

Een douchevloer van het premium solid surface materiaal Quaryl® 

De douchevloer is in 49 modellen verkrijgbaar van 1800 x 1000 tot 800 x 700 mm en is ter plaatse of in de fabriek naar wens aan te passen. Dit is ideaal voor een ruimte met lastige hoeken, zuilen of uitstekende gedeeltes. De Squaro Infinity biedt een maximale flexibiliteit bij het inrichten van een badkamer, ook wat betreft kleur en vorm. De Squaro Infinity is verkrijgbaar in de kleuren Stone White, Antraciet, Crème, Grijs en Bruin.

Voor altijd mooi 

De douchevloer Squaro Infinity is gemaakt van het premium solid surface Quaryl®: een innovatief materiaal dat is ontwikkeld door Villeroy & Boch. Het materiaal voelt aangenaam aan en is dus comfortabel voor de voeten. Quaryl® is sterk als kristal en zeer duurzaam. Het materiaal is ideaal voor de badkamer, omdat het gemakkelijk schoon te maken, stootvast, schok- en krasbestendig én geluiddempend is. Het oppervlak voldoet aan de hoogste antislip-klasse C; hierdoor zijn de douchevloeren van Quaryl® uiterst veilig. De douchevloer heeft een eenvoudige installatie: 3 inbouwmogelijkheden voor maximale flexibiliteit – vlakke inbouw, opbouw op tegelvloer en opbouw op sokkel.

Dit jaar viert Villeroy & Boch een jubileum: zij produceren al 25 jaar producten van het eigen ontwikkelde materiaal Quaryl ® in Nederland. Echt Dutch design dus!

Meer lezen over
'De ideale douchevloer'?

meer van deze professional

Natuurlijke lichtheid

De Aveo new generation collectie van Villeroy & Boch ke...

Futurion Flat

Of het nu gaat om een afzonderlijke doucheoplossing of ...

Subway Infinity

Maak kennis met Subway Infinity, een ‘printable’ do...

Toon alle 49 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.