Spiegeltje spiegeltje...

Multifunctionele spiegels van Villeroy & Boch

Onmismaar: een badkamerspiegel

Of het nu is om je haar te doen of je dagelijkse make-uproutine: een spiegel is een absolut must in de badkamer. Villeroy & Boch heeft een breed assortiment aan spiegels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. 

Populair is op dit moment een mooie ronde spiegel in de badkamer. Neem bijvoordeeld de Antheus spiegel met een stijlvolle houten rand; een echte eyecather in elke ruimte.

Praktisch zijn de spiegelkasten uit de My View collectie van Villeroy & Boch. De spiegelkasten met innovatieve LED-verlichting vergroten een ruimte optisch en zorgen tegelijkertijd voor een prettige sfeer. Het licht van de My View 14 spiegelkasten kunnen in drie helderheidsstanden worden gedimd. Bovendien is ook de lichtkleur instelbaar: van Warmwhite tot Coolwhite. De spiegelkasten zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Wil je nog meer ruimte besparen? Dan kun je de spiegelkast ook naadloos inbouwen in de muur.

Wil je nog meer ruimte besparen? Dan kun je de spiegelkast ook naadloos inbouwen in de muur.

Handig!

De spiegelkasten zijn verkrijgbaar met een innovatieve binneninrichting. Door het handige binnensysteem met variabel inzetbare scheidingswanden krijg je praktische opbergmogelijkheden. Je kunt kiezen voor stopcontacten en ook kunnen badkamerspullen of medicijnen in een afsluitbare box worden bewaard; handig als je (kleine) kinderen hebt!

Dankzij spiegels met anti-condens functie heb je zelfs na een lange douche nog goed zicht in de spiegel. De spiegelverwarming kan handmatig bediend worden met de afstandsbediening of automatisch via een draadloze zender. Zo kan je altijd je haar perfect in model brengen.

 

Multifunctioneel

Lekker meezingen onder de douche met je favoriete muziek of ontspannende muziek tijdens een warm bad? Dat kan met het geïntegreerde geluidssysteem van de Finion spiegels. Het systeem werkt draadloos met Bluetooth verbinding en kan dus op alle smartphones, tablets of MP3-spelers worden aangesloten. Zo kun je optimaal genieten van heerlijke ontspanningsmomenten in jouw Villeroy & Boch badkamer.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.