Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 265 jaar en is uitgegroeid tot een Europees lifestyle-merk en kenmerkt zich door innovatiedrang, creativiteit en duurzaam beleid.

Squaro Edge 12 bad

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De nieuwe Squaro Edge 12 wordt van het exclusief door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® gemaakt. Hiermee kunnen de meest smalle en fijne details gemaakt worden, terwijl het bad tegelijkertijd duurzaam en robuust blijft. Het eindresultaat? Een glanzend bad waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan. Tijd om die badeend weer tevoorschijn te halen!

Squaro Edge 12

Alhoewel de Squaro Edge 12 een stylish design heeft, is er door Villeroy & Boch ook nagedacht over waterbesparing en gemak. De badkuip heeft namelijk maar een diepte van 45 cm en dankzij het materiaal Quaryl® hecht zich vrijwel geen vuil aan het oppervlak. Daarnaast heeft Squaro Edge 12 een systeem waarbij de overloop is geïntegreerd in de zijkant van de badkuip. Standaard is dit systeem in het chroom of wit ingebouwd, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te combineren met een ingebouwde kraan.

Squaro Edge 12 is verkrijgbaar als rechthoekig ingebouwd bad (4 verschillende maten), een ovaal ingebouwd bad en een ovaal vrijstaand bad. Je kunt het bad ook nog eens uitbreiden met ‘bubbels’ door een whirlpoolsysteem van Whisper of Ultimate Fitness toe te voegen.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl/squaro-edge-12

meer van deze professional

Loop & Friends Timber

De Loop & Friends serie van Villeroy & Boch biedt de or...

Ruimtebesparend

De Subway 2.0 badkamerproducten bieden een groot aantal...

Architectura collectie

Architectura collectie van Villeroy & Boch is verder ui...

Toon alle 56 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.