Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Squaro Edge 12 bad

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De nieuwe Squaro Edge 12 wordt van het exclusief door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® gemaakt. Hiermee kunnen de meest smalle en fijne details gemaakt worden, terwijl het bad tegelijkertijd duurzaam en robuust blijft. Het eindresultaat? Een glanzend bad waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan. Tijd om die badeend weer tevoorschijn te halen!

Squaro Edge 12

Alhoewel de Squaro Edge 12 een stylish design heeft, is er door Villeroy & Boch ook nagedacht over waterbesparing en gemak. De badkuip heeft namelijk maar een diepte van 45 cm. Daarnaast heeft Squaro Edge 12 een systeem waarbij de overloop is geïntegreerd in de zijkant van de badkuip. Standaard is dit systeem in het chroom of wit ingebouwd, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te combineren met een ingebouwde kraan.

De Squaro Edge 12 is gemaakt van het premium solid surface materiaal Quaryl®. Kernmerken voor Quaryl®:

1. Made in Holland

2. Unieke designs en kleuren

3. Gemakkelijk schoon te maken

4. Stootvast, schok-en kastbestendig

5. Antislip

6. Geluiddempend

7. Voelt warm aan

Squaro Edge 12 is verkrijgbaar als rechthoekig ingebouwd bad (4 verschillende maten), een ovaal ingebouwd bad en een ovaal vrijstaand bad. Je kunt het bad ook nog eens uitbreiden met ‘bubbels’ door een whirlpoolsysteem van Whisper of Ultimate Fitness toe te voegen.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl/squaro-edge-12

meer van deze professional

Architectura collectie

Architectura collectie van Villeroy & Boch is verder ui...

Subway Infinity

Maak kennis met Subway Infinity, een ‘printable’ do...

Squaro Infinity

Inloopdouches zijn dé trend op badkamergebied. Een inl...

Toon alle 51 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.