Badkamerinspiratie

Villeroy & Boch badkamerinspiratie: binnen een paar klikken een droombadkamer

Jouw droombadkamer

Met de badkamerinspirator van Villeroy & Boch is een droombadkamer heel eenvoudig te ontwerpen. De badkamer is precies op maat in te plannen met de badkamerplanner. Alle producten en collecties van Villeroy & Boch zijn met de badkamer inspirator en planner makkelijk met elkaar te combineren. Bovendien is er volop inspiratie op te doen.

Badkamerinspirator

Met de badkamerinspirator biedt Villeroy & Boch inspiratie op gebied van badkamermeubels, toilet, bad en tegels. U kunt de verschillende vormen en kleuren via deze tool ideaal met elkaar combineren. Een leuke bijkomstigheid is dat de ontworpen badkamer of toilet per mail verstuurd kan worden, waarmee alle ideeën heel makkelijk te delen zijn met anderen.

badkamerplanner

Met de badkamerplanner is een droombadkamer of toilet geheel in de juiste maten te ontwerpen. Deuren en ramen zijn heel eenvoudig aan te geven. Maar ook is de wastafel, het toilet, het bad of douche heel eenvoudig in de ruimte te positioneren. De driedimensionale animatie zorgt voor een goede indruk van de ontworpen badkamer. De planner is op ieder gewenst moment te raadplegen. Bovendien is de productenlijst snel te printen. Uw Villeroy & Boch dealer helpt u graag bij de verdere planning van de badkamer.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: de Villeroy & Boch badkamerinspirator of de badkamerplanner.