Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht villeroy-boch.com

Subway 2.0:Kies maar uit

De wastafels uit de collectie Subway 2.0 zijn nu in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

Voor ieder wat wils

De badkamercollectie Subway 2.0 van Villeroy & Boch is uitgebreid met nieuwe kleuren en afmetingen. De wastafels met een geslepen onderkant zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: 65 cm, 80 cm en 100 cm. Er zijn 2 vormen: rechthoekig en rond. Ze kunnen met elke afmeting of vorm perfect gecombineerd worden met andere meubels van Villeroy & Boch. 

Lekker praktisch

Naast de uitbreiding in wastafels is ook de meubelcollectie van Subway 2.0 uitgebreid. Er zijn 16 nieuwe modellen wastafelonderkasten. Allemaal voorzien van één grote lade en een kleinere, waardoor er in de grootste lade voldoende ruimte is om flessen rechtop te plaatsen. Praktisch en overzichtelijk, wel zo fijn! De kasten zijn er met een matte greep of een greep in glanzend chroom. De lades zijn optioneel leverbaar met verlichting, evenals de wastafelonderkasten die met poten leverbaar zijn. Zo wordt eenvoudig een andere look gecreëerd. Ook hier geldt: voor elk wat wils. De nieuwe Subway 2.0 meubels zijn er in de nieuwe kleuren Santana Oak en Stone Grey.

Deze stijlvolle collectie biedt een goede basis voor elke badkamer.

DirectFlush

Subway 2.0. is verder uitgebreid met onder andere DirectFlush: de nieuwe generatie toiletten van Villeroy & Boch zonder spoelrand, waardoor het toilet snel en grondig te reinigen is. De SlimSeats van Villeroy & Boch vormen een perfecte afronding van de inrichting van elke badkamer. Soft Closing zorgt ervoor dat het deksel zachtjes omlaaggaat en dankzij Quick Release kunnen SlimSeats voor de reiniging eenvoudig worden afgenomen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'Subway 2.0:Kies maar uit'?

meer van deze professional

ViFresh en ViSeat toiletten

Spoelrandloos toilet ViFresh met vakje voor toiletblok....

Architectura MetalRim

Architectura MetalRim: de nieuwe generatie douchevloere...

Whirlpool 2.0

Creëer je eigen wellness-momenten met deze hoogwaardig...

Toon alle 49 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.