Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

Villeroy & Boch: TitanCeram

Met TitanCeram maakt Villeroy & Boch producten met de meest fijne vormen en extreem dunne wanddiktes, die toch buitengewoon sterk zijn.

Het materiaal van de toekomst

Met TitanCeram heeft Villeroy & Boch het keramiek voor de badkamer opnieuw uitgevonden. TitanCeram is een volledig nieuw materiaal, dat de eigenschappen van hoogwaardig keramiek combineert met buitengewone sterkte en daarmee indrukwekkende, delicate vormen mogelijk maakt. TitanCeram bestaat uit een selectie van natuurlijke grondstoffen zoals de mineralen veldspaat en kwarts, klei en titaniumdioxide. Uiteraard blijft de precieze samenstelling bedrijfsgeheim...

Met TitanCeram maakt Villeroy & Boch producten met de meest fijne vormen en extreem dunne wanddiktes, die toch buitengewoon sterk zijn. Deze innovatieve materiaaleigenschappen geven productontwerpers de vrijheid om hun ideeën de vrije loop te laten. Een eerste indrukwekkend voorbeeld is de al meervoudig bekroonde premium wastafel Octagon. Ook de nieuwe wastafels uit de collecties Artis, Memento en Finion zijn vervaardigd van TitanCeram. Het materiaal is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het is stoot-, slag- en krasvast, bestand tegen hitte en kou en kan snel en eenvoudig worden gereinigd.

Meer lezen over
'Villeroy & Boch: TitanCeram'?

meer van deze professional

Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed...

Gezien op de vtwonen & designbeurs

Met als thema ‘Feeling at home’ presenteert Villero...

De premium Finion collectie

Een strak design en hoogwaardige materialen, dat is de ...

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.