Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 265 jaar en is uitgegroeid tot een Europees lifestyle-merk en kenmerkt zich door innovatiedrang, creativiteit en duurzaam beleid.

Villeroy & Boch: TitanCeram

Met TitanCeram maakt Villeroy & Boch producten met de meest fijne vormen en extreem dunne wanddiktes, die toch buitengewoon sterk zijn.

Het materiaal van de toekomst

Met TitanCeram heeft Villeroy & Boch het keramiek voor de badkamer opnieuw uitgevonden. TitanCeram is een volledig nieuw materiaal, dat de eigenschappen van hoogwaardig keramiek combineert met buitengewone sterkte en daarmee indrukwekkende, delicate vormen mogelijk maakt. TitanCeram bestaat uit een selectie van natuurlijke grondstoffen zoals de mineralen veldspaat en kwarts, klei en titaniumdioxide. Uiteraard blijft de precieze samenstelling bedrijfsgeheim...

Met TitanCeram maakt Villeroy & Boch producten met de meest fijne vormen en extreem dunne wanddiktes, die toch buitengewoon sterk zijn. Deze innovatieve materiaaleigenschappen geven productontwerpers de vrijheid om hun ideeën de vrije loop te laten. Een eerste indrukwekkend voorbeeld is de al meervoudig bekroonde premium wastafel Octagon. Ook de nieuwe wastafels uit de collecties Artis, Memento en Finion zijn vervaardigd van TitanCeram. Het materiaal is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het is stoot-, slag- en krasvast, bestand tegen hitte en kou en kan snel en eenvoudig worden gereinigd.

meer van deze professional

Natuurlijke lichtheid

De Aveo new generation collectie van Villeroy & Boch ke...

ViConnect

ViConnect van Villeroy & Boch biedt nieuwe mogelijkhede...

Ultradunne douchevloer

Architectura MetalRim: ultradunne en extreem stabiele ...

Toon alle 56 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.